Галерии

Ресторант Космос София

Бакхус 15 март 2017, 12:39
гр. София 1000, ул. "Лавеле" № 19
за резервации: 0888 200 700
https://cosmosbg.com/bg/
работно време: понеделник-неделя, 11:00 – 01:00


ВЕЧЕРЯ

Меню, цена 50 лв.

Цената включва консумация по 50 мл. аперитив Ракия Културна отлежала; по 125 мл от вид вино Bulgarian Heritage Original Collection Dimyat 2015 и Bulgarian Heritage Original Collection Mavrud 2015, предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

1000 Sofia, 19 Laveleye st
For reservations: 0888 200 700
https://cosmosbg.com/bg/
Working hours: Monday – Sunday: 11:00 – 01:00

Dinner

Menu price: 50 BGN

The price includes a 50 ml aperitif of Rakia Kulturna Otlezhala; 125 ml of Bulgarian Heritage Original Collection Dimyat 2015 and 125 ml of Bulgarian Heritage Original Collection Mavrud 2015 from Karabunar Winery; 30 ml digestif of Hennessy Fine de Cognac; and degustation water from Acqua Panna & San Pellegrino.
Салата | Salad

Снежанка - цедено кисело мляко, крокмач, катък, краставици, копър, карамелизирани орехи и хрупкаво кисело мляко

Snezhanka – yoghurt, krokmach, katuk, cucumbers, dill, caramelised hazelnuts
Предястие | Starter

Пролетна плакия със скумрия, маслини и туршия от орехи

Spring plakia - mackerel, olivea and pickled hazelnuts
Основно | Main dish

Свинско коремче с кисело зеле - пушено коремче, пелмени с кисело зеле

Pork belly with sour cabbage – smoked belly, dumplings with sour cabbage
Десерт | Dessert

Мляко с мед и орехи - "Жадна монахиня" от мляко с боб тонка, сладолед от кисело мляко, карамелизирани орехи и въздух от мед

Yoghurt with honey and hazelnuts – youghurt with tonka beans, yoghurt ice-cream, caramelised hazelnuts and honey air


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK