С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Номинациите за "Млад готвач"

Бакхус
20 Март 2017, 10:37
Share Tweet Pin it Share
    Михаил Георгиев е на 25 години и работи като заместник главен готвач в ресторант "Багри". Професионалният му път минава през ресторанти в Катар и САЩ, след което решава да се върне в България. Завършва висшето си образование във Варненски Университет по Мениджмънт и продължава да трупа професионален опит.
2/9 снимки в галерията Михаил Георгиев е на 25 години и работи като заместник главен готвач в ресторант "Багри". Професионалният му път минава през ресторанти в Катар и САЩ, след което решава да се върне в България. Завършва висшето си образование във Варненски Университет по Мениджмънт и продължава да трупа професионален опит.

Реклама »