С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Кой и какво ни готви

Бакхус
20 Март 2017, 12:20
Share Tweet Pin it Share
    Георги Бойковски се дипломира в университета Sant Pol de Mar в Жирона. По-късно завършва Espai Sucre в Барселона – уникална школа за сладкарство и единственият в света ресторант за десерти, създаден от Жорди Бутрон и Шано Сагер, където в последствие става су-шеф. Работата му го отвежда в барселонския "аутлет" ресторант на братята Рока, който има една звезда Мишлен. По-късно Давид Муньос назначава Георги в тризвездния DiverXo в Мадрид, без да го познава и без интервю, само по препоръка на учителите му. Заедно с него участва в един от най-големите кулинарни форуми в Европа - Madrid Fusion. Познанството с негов колега го отвежда на стаж в ресторант Noma, а днес е главен готвач в ресторант "Космос".Неговото ястие за церемонията "Ресторант на годината Бакхус 2016, Acqua Panna & San Pellegrino" ще бъде посветено на зрението и ще бъде приготвено с цвекло, крокмач и широка мелнишка лоза.
2/7 снимки в галерията Георги Бойковски се дипломира в университета Sant Pol de Mar в Жирона. По-късно завършва Espai Sucre в Барселона – уникална школа за сладкарство и единственият в света ресторант за десерти, създаден от Жорди Бутрон и Шано Сагер, където в последствие става су-шеф. Работата му го отвежда в барселонския "аутлет" ресторант на братята Рока, който има една звезда Мишлен. По-късно Давид Муньос назначава Георги в тризвездния DiverXo в Мадрид, без да го познава и без интервю, само по препоръка на учителите му. Заедно с него участва в един от най-големите кулинарни форуми в Европа - Madrid Fusion. Познанството с негов колега го отвежда на стаж в ресторант Noma, а днес е главен готвач в ресторант "Космос".

Неговото ястие за церемонията "Ресторант на годината Бакхус 2016, Acqua Panna & San Pellegrino" ще бъде посветено на зрението и ще бъде приготвено с цвекло, крокмач и широка мелнишка лоза.

Реклама »