С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Кой и какво ни готви

Бакхус
20 Март 2017, 12:20
Share Tweet Pin it Share
    Лука Спига завършва училище по кетъринг в Сардиния и на 20 годишна възраст започва работа в ресторант в Италия с една звезда Мишлен. За 5 години там, той преминава през всички секции в кухнята. Кариерата му го отвежда в Лондон, където се присъединява към екипа на шеф Marcus Wareing, от когото, по собствени думи, научава много ценни уроци за работата в кухнята и за професията като цяло.Съдбата го среща с групата Zuma Restaurants, след като започва да работи в японска компания. За пет години, от най-ниското стъпало той се изкачва до отговорник за два ресторанта от веригата. Към момента той е и Chef de Cuisine в ресторант Roka Restaurant Mayfair в Лондон.Ястието за церемонията "Ресторант на годината Бакхус 2016 Acqua Panna & San Pellegrino" ще бъде посветено на осезанието с три вариации от сьомга.
3/7 снимки в галерията Лука Спига завършва училище по кетъринг в Сардиния и на 20 годишна възраст започва работа в ресторант в Италия с една звезда Мишлен. За 5 години там, той преминава през всички секции в кухнята. Кариерата му го отвежда в Лондон, където се присъединява към екипа на шеф Marcus Wareing, от когото, по собствени думи, научава много ценни уроци за работата в кухнята и за професията като цяло.
Съдбата го среща с групата Zuma Restaurants, след като започва да работи в японска компания. За пет години, от най-ниското стъпало той се изкачва до отговорник за два ресторанта от веригата. Към момента той е и Chef de Cuisine в ресторант Roka Restaurant Mayfair в Лондон.

Ястието за церемонията "Ресторант на годината Бакхус 2016 Acqua Panna & San Pellegrino" ще бъде посветено на осезанието с три вариации от сьомга.

Реклама »