С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Кой и какво ни готви

Бакхус
20 Март 2017, 12:20
Share Tweet Pin it Share
    Антоан Верест има наследствено влечение към кулинарията - родителите му имат малък хотел в Бретан. Образованието си пък получава в хотелиерското и ресторантьорско училище в Сен Назер, където се запознават със съпругата си Карин Станишева. След дипломирането си той трупа опит в Австралия, Канада, Дубай, докато заедно с Карин не решават да открият свой ресторант в София - L'instant. Те два пъти печелят наградата "Ресторант на годината" на Бакхус. Следващият проект на двамата е L'instant catering, който предстои да отвори врати по-късно тази година, а в момента работи като главен готвач на френското посолство в София.Ястието му за церемонията "Ресторант на годината Бакхус 2016 Acqua Panna & San Pellegrino" ще бъде посветено на слуха и ще носи името "Телешка рапсодия".
5/7 снимки в галерията Антоан Верест има наследствено влечение към кулинарията - родителите му имат малък хотел в Бретан. Образованието си пък получава в хотелиерското и ресторантьорско училище в Сен Назер, където се запознават със съпругата си Карин Станишева. След дипломирането си той трупа опит в Австралия, Канада, Дубай, докато заедно с Карин не решават да открият свой ресторант в София - L'instant. Те два пъти печелят наградата "Ресторант на годината" на Бакхус. Следващият проект на двамата е L'instant catering, който предстои да отвори врати по-късно тази година, а в момента работи като главен готвач на френското посолство в София.

Ястието му за церемонията "Ресторант на годината Бакхус 2016 Acqua Panna & San Pellegrino" ще бъде посветено на слуха и ще носи името "Телешка рапсодия".

Реклама »