С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    Продължихме със Spezzatino al Nebbiolo. Както много традиционни италиански рецепти за месо, тайната за перфектното приготвяне е в продължителното готвене на бавен огън. Румен и Доменико споделиха два варианта - мързеливият, който отнема около 7 часа, и дългият, но струващ си чакането - 48 часово готвене по метода су вид.
12/73 снимки в галерията Продължихме със Spezzatino al Nebbiolo. Както много традиционни италиански рецепти за месо, тайната за перфектното приготвяне е в продължителното готвене на бавен огън. Румен и Доменико споделиха два варианта - мързеливият, който отнема около 7 часа, и дългият, но струващ си чакането - 48 часово готвене по метода су вид.

Реклама »