С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    Докато правим соса можем да сложим и равиолите да се сварят. Малките трикове (или правила) тук, които Доменико сподели, са следните:1. Водата за пастата винаги трябва да бъде подсолена, но солта се слага след като тя заври. Ако я сложите в началото, водата се загрява по-бавно, което губи ресурси, енергия и време.2. Никога във водата за който и да е вид паста не се слага мазнина - било то олио, зехтин или масло, защото крайният резултат ще бъде слепена и преварена паста.3. За да разберем дали прясната ни паста е готова: в началото тя пада на дъното на тенджерата. След няколко минути (в зависимост от вида паста), тя се изкачва на повърхността на водата. Изчакваме още около 30 секунди и тогава я вадим. В нашия случай това отне не повече от 5 минути.
49/73 снимки в галерията Докато правим соса можем да сложим и равиолите да се сварят. Малките трикове (или правила) тук, които Доменико сподели, са следните:

1. Водата за пастата винаги трябва да бъде подсолена, но солта се слага след като тя заври. Ако я сложите в началото, водата се загрява по-бавно, което губи ресурси, енергия и време.

2. Никога във водата за който и да е вид паста не се слага мазнина - било то олио, зехтин или масло, защото крайният резултат ще бъде слепена и преварена паста.

3. За да разберем дали прясната ни паста е готова: в началото тя пада на дъното на тенджерата. След няколко минути (в зависимост от вида паста), тя се изкачва на повърхността на водата. Изчакваме още около 30 секунди и тогава я вадим. В нашия случай това отне не повече от 5 минути.

Реклама »