С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    Противно на очакванията на много хора, панакота е десерт, който трябва да бъде направен с възможно най-малко желатин и крайната консистенция да бъде стегната, но почти пред разпад, а не твърда и желирана.В допълнение, оригиналната рецепта включва ванилия, но нашият вариант беше само с прясна сметана и мляко. Към тях добавихме и захар, а всичко това сложихме на котлон и бъркахме непрестанно, докато заври.
5/73 снимки в галерията Противно на очакванията на много хора, панакота е десерт, който трябва да бъде направен с възможно най-малко желатин и крайната консистенция да бъде стегната, но почти пред разпад, а не твърда и желирана.

В допълнение, оригиналната рецепта включва ванилия, но нашият вариант беше само с прясна сметана и мляко. Към тях добавихме и захар, а всичко това сложихме на котлон и бъркахме непрестанно, докато заври.

Реклама »