С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    Завършваме и с четвъртото ястие, което ще поднесем първо - брускети с аспержи, пъдпъдичи яйца и черен трюфел.За целта използваме чабата, която нарязваме на тънки филийки (дебели около сантиметър) и слагаме във фурна, за да се изсушат добре. Курсистите ни имаха възможността да използват пещта на ресторанта.
50/73 снимки в галерията Завършваме и с четвъртото ястие, което ще поднесем първо - брускети с аспержи, пъдпъдичи яйца и черен трюфел.

За целта използваме чабата, която нарязваме на тънки филийки (дебели около сантиметър) и слагаме във фурна, за да се изсушат добре. Курсистите ни имаха възможността да използват пещта на ресторанта.

Реклама »