С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    За да получим най-красив и естетичен ефект, бихме искали жълтъкът да остане цял. За целта с назъбен нож отрязваме горния край на яйцето и се опитваме да не срежем жълтъка.
62/73 снимки в галерията За да получим най-красив и естетичен ефект, бихме искали жълтъкът да остане цял. За целта с назъбен нож отрязваме горния край на яйцето и се опитваме да не срежем жълтъка.

Реклама »