С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    Когато са готови изливаме готовата малинова супа през цедка в купа. За да махнем семките и да постигнем максимално кремообразна консистенция е нужно да прецедим всичко чрез натискане с черпак.
9/73 снимки в галерията Когато са готови изливаме готовата малинова супа през цедка в купа. За да махнем семките и да постигнем максимално кремообразна консистенция е нужно да прецедим всичко чрез натискане с черпак.

Реклама »