С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Тримата братя и златната ябълка

Бакхус
24 Октомври 2017, 11:44
Share Tweet Pin it Share
    The Macallan и братята Рока работят заедно вече няколко години като са издигнали в култ творческия процес.Последният им проект е представянето на колекционерската бутилка The Macallan Rare Cask, част от кампанията Тhe Masters of Photography. Работата по кампанията започва преди година начело с авангардния съвременен фотограф Стивън Клейн и завършва с десет кадъра, в които времето е хванато в клопка.Финалът на кампанията е рядка и ексклузивна 12-степенна вечеря, пречупена през нестандартна концепция за времето.Може да опитате The Macallan Rare Cask на Уиски фест 2017.
2/16 снимки в галерията The Macallan и братята Рока работят заедно вече няколко години като са издигнали в култ творческия процес.
Последният им проект е представянето на колекционерската бутилка The Macallan Rare Cask, част от кампанията Тhe Masters of Photography. Работата по кампанията започва преди година начело с авангардния съвременен фотограф Стивън Клейн и завършва с десет кадъра, в които времето е хванато в клопка.
Финалът на кампанията е рядка и ексклузивна 12-степенна вечеря, пречупена през нестандартна концепция за времето.

Може да опитате The Macallan Rare Cask на Уиски фест 2017.

Реклама »