С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Тримата братя и златната ябълка

Бакхус
24 Октомври 2017, 11:44
Share Tweet Pin it Share
    "Създадохме гастрономическо преживяване, което да остане в спомените ни завинаги. Използвахме най-важната съставка - времето. Накарахме го да спре и да му се насладим, защото повече никога няма да се повтори", казват организаторите на вечерята. И успяват. Въпреки сложните и многокомпонентни ястия и съчетанието им с различни видове вина и усикита, като си затворим очите можем да си спомним по отделно аромата и вкуса на всяка една съставка, сякаш времето е замръзнало и е съхранило усещанията ни.
3/16 снимки в галерията "Създадохме гастрономическо преживяване, което да остане в спомените ни завинаги. Използвахме най-важната съставка - времето. Накарахме го да спре и да му се насладим, защото повече никога няма да се повтори", казват организаторите на вечерята. И успяват. Въпреки сложните и многокомпонентни ястия и съчетанието им с различни видове вина и усикита, като си затворим очите можем да си спомним по отделно аромата и вкуса на всяка една съставка, сякаш времето е замръзнало и е съхранило усещанията ни.

Реклама »