С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Тримата братя и златната ябълка

Бакхус
24 Октомври 2017, 11:44
Share Tweet Pin it Share
    Самият ресторант е малък, но в кухнята му работят 45 готвача. Сервитьорите са 25, а местата 60. Престоят ни там продължи 4 часа, в които научихме много, поговорихме си с братята и се запознахме с колеги от други държави. От страна на България си правихме компания и с главния готвач на ресторант "Космос" - Георги Бойковски. Ето какво опитахме:
4/16 снимки в галерията Самият ресторант е малък, но в кухнята му работят 45 готвача. Сервитьорите са 25, а местата 60. Престоят ни там продължи 4 часа, в които научихме много, поговорихме си с братята и се запознахме с колеги от други държави. От страна на България си правихме компания и с главния готвач на ресторант "Космос" - Георги Бойковски. Ето какво опитахме:

Реклама »