Платена публикация

Миксология от световна класа: Състезанието Diageo Reserve World Class™ България 2017 започна

Diageo Reserve World Class 30 януари 2017, 14:47

През януари бе даден официалният старт на World Class България 2017, който събра над 100 от най-добрите бармани от цялата страна в Sofia Live Club. Кампанията започна с обучителна част, посветена на различни полезни и иновативни теми, като начини за привличане и образоване на качествен персонал в заведенията и изграждането на специфичен облик на бара, както и с анонсирането на първото предизвикателство към българските участници в състезанието – "Първо вкусват очите".

Кенджи Джеси, Diageo Reserve World Class Гуру, увлече публиката с лекцията си на тема "Психология на менюто" и с впечатляваща презентация на коктейли в практическата част на първото предизвикателство. Той не пропусна възможността да поговори с барманите в характерния си непринуден и приятелски стил и да им даде ценни съвети, които да им помогнат както в ежедневната работа зад бара, така и в подготовката за състезанието.
Сред лекторите на събитието бяха и Николай Нейков – посланик на Diageo Reserve за България и Димитър Димитров – победител в състезанието Diageo Reserve World Class България за 2015 година. Те представиха първото предизвикателство пред барманите – "Първо вкусват очите", тема, посветена на изкуството на декорацията и презентацията както на класически, така и на съвременни и иновативни коктейли. Победителят в миналогодишното издание на World Class България Самет Али сподели с публиката впечатленията си от участието си на световния финал в Маями, САЩ.

Какво предстои? Всички бармани, които искат да се включат в World Class България 2017 и да се преборят за шанс да представят себе си и страната на световния финал в Мексико Сити през август, имаха възможност да го направят до 24-ти януари. Заявилите участие бармани ще трябва да подготвят рецепти на тема "Първо вкусват очите", които да представят пред взискателни съдии в средата на месец март, когато ще бъде обявено и второто предизвикателство в рамките на състезанието.

Повече за World Class България 2017, научете тук.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK