С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

Необикновено и впечатляващо - Grand Café Incanto. Заведение от бъдещето

Grand Cafе Incanto
27 Април 2017, 00:00
Share Tweet Pin it Share

В сърцето на Бургас отвори врати едно необикновено и впечатляващо място - Grand Café Incanto. Необикновено, защото е съвсем различно, ново и непознато като концепция в града. Впечатляващо – защото е наистина смело и футуристично. По идея на хора, които пътуват много и искат да пресъздадат емоциите от посетените места, опитаните вкусове, запаметените аромати. Така се ражда Grand Café Incanto – една мечта и нова категория заведение, което се стреми да "партнира" на модерния и динамичен човек. Като умело съчетава българските традиционни вкусове и западноевропейската култура. Неслучайно наречено "Заведение от бъдещото", Grand Café е кафене, бар, бистро, ресторант Не бихме го дефинирали с един "етикет", защото е космополитно място за срещи и храна.

  • снимка: Grand Café Incanto



Grand Café е за всички, които обичат качествено кафе, вино, вкусна и здравословна храна, стилен интериор, приятна обстановка и добро отношение. За всички, които ценят себе си и малките детайли.
Нека ви разкажем:
Grand Café Incanto има свой авторски стил, компилация от скандинавски и индустриален интериорен дизайн.
Мебелите: специално изработени, предимно от естествени материали - бял мрамор, дъб, гранит, черен метал, кожа, памук, лен.

  • снимка: Grand Café Incanto



Ако асоциираме заведението с нашия дом, то първият етаж е кухнята и трапезарията, а вторият дневната - пространство за забавление и релакс.

Ето защо първият етаж е умишлено проектиран да има по-топъл облик и да провокира апетита. Там се намира и Гурме щанда за вкъщи – прясно приготвена паста, хляб, сладкиши от собствената Пекарна, органик селекция вина. С големи дъски, буркани, саксии с подправки, мраморни точилки, посуда от висококачествен порцелан...
Специален софтуер "режисира" осветлението и музиката за желаната атмосфера, с приглушена светлина от фенери и лед свещници, за да се усеща енергията на силуетите. Магическо и истинско.
"Incanto" от италиански означава очарование, магия. Това е и идеята: красива и чиста среда, качествена и вкусна храна, уважение към госта с всеки детайл. Стремеж към съвършенство, хармония и уют.

  • снимка: Grand Café Incanto


А храната?!

Тя е изключително апетитна и разнообразна, подбрани свежи и пресни продукти, най-доброто качество суровини и съставки от над 50 различни места от България и чужбина.

Кухнята: домашна, семпла и разбираема, с класически и доказани рецепти, които се харесват от всички. Менюто е съобразено с вкуса на българите и световните тенденции за здравословно хранене. Всеки раздел от менюто си има свой собствен майстор-готвач. Но най-важното от всичко са суровините и продуктите, които се влагат в ястията и десертите, ето някои от тях: телешко сертифицирано - USDA - без хормони на растежа, пилешкото месо без хормони и антибиотици, салами без глутен, био яйца, био какао, естествени подсладители като Стевия. Всички сладкиши са натурални - без подобрители. Има веган и вегетариански предложения. В пекарната ежедневно се приготвят с най-добрите италиански брашна всички хлебчета за бъргър, фокачи, пици, паста. В кухнята се произвеждат и всички десерти, сладолед и още безброй лакомства.

  • снимка: Grand Café Incanto



Храната за вкъщи се опакова в еко кутии, които се превръщат в почва за 8 седмици след компостиране.
А квалифицираният и изключително отговорен екип се грижи за комфорта на всеки гост.

За Grand Café Incanto може да се разказва още много...
Освен всичко изброено, прекрасната гледка към най-емблематичното място в Бургас – Часовникът, естествената дневна светлина и простор от огромните прозорци, бързата интернет връзка, превръщат "Заведението от бъдещето" в притегателна сила за всички работещи или... просто наблюдаващи...

Grand Café Incanto не е обикновено заведение, а пространство за хора със свободен дух и много идеи. Място за общуване и приобщаване, така, както са били още през 17 век първите "coffeehouses" във Венеция и Оксфорд - гореща точка за интелектуални срещи по всяко време.

Grand Café Incanto е тема с продължение...

Междувременно следвай тук: www.facebook.com/grandcafeincanto

Share Tweet Pin it Share
2 Коментара
  • Profile preview
    CINZANO
    14, 38, 27 Април 2017, 14:38

    Прилична храна, малки порции и високи цени. Нищо по-различно от другите им заведения.

    Мома, събори Альошата!

    ! Оценка
        +3
  • Profile preview
    princess_x
    11, 45, 27 Април 2017, 11:45

    Що за предвзето име, което няма нищо общо с интериора, ако се съди по снимката!

    ! Оценка
        +2

Реклама »