С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Популярни тенденции в храната през 2014

Бакхус
24 Април 2014, 15:46
Share Tweet Pin it Share

През 2013 станахме свидетели на истерията, която успя да предизвика кроната - комбинация от кроасан и донът. Последваха всякакви нездрави хибриди. Вместо да отшуми така, както се появи, инфантилната тенденция продължава и през настоящата година. Популярният блог Foodbeast изпада във възторг от налудничавите експерименти, които са завладели масовата храна. 

Почетно място в класацията на идиотските предложения заема гофретата с пълнеж от пържени яйца и бекон.  Пред нея се нарежда сладкиш, който ще хвърли във възторг хлапетата в предучилищна възраст и ще предизвика повдигане на веждите у всички останали: мултиплексна пуканкова торта - пуканките се объркват със сироп, захарни бонбони, натрошени десертчета и всичко останало, което се продава на витрините на мултиплексите.

Доминик Ансъл, авторът на кроната, тази година лансира шотчета за мляко от бисквитено тесто. И ако това не е достатъчно инфантилно - върхът на класацията се заема от кифлата със сладолед и захарни бонбони, които оцветяват пълнежа в ярки, нехарактерни за храната цветове.

Share Tweet Pin it Share
Коментар
  • Profile preview
    Нефертити
    16, 10, 28 Април 2014, 16:10

    Гофрета с пълнеж от пържени яйца и бекон? Ужас.

    Предразсъдъците са за ограничените.

    !
  • Profile preview
    izabell
    21, 43, 27 Април 2014, 21:43

    Кифлата със сладолед ме кефи:-)

    ! Оценка
    -1    +1
  • Profile preview
    BarBQ
    16, 52, 24 Април 2014, 16:52

    На думи звучи вкусно, но на картинките горе - точно обратното. :D

    ! Оценка
        +1

Реклама »