С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Андрей Стоилов, Кемпински хотел Зографски

Бакхус
26 Ноември 2014, 11:02
Share Tweet Pin it Share

Андрей Стоилов е сред най-ярките фигури в българското готварство. Талантът и уменията му се проявяват не само под формата на кулинарно майсторство, индивидуален стил и авторски почерк. Той има състезателен дух, донесъл признания и отличия и лично на него, и на отборите, които е предвождал, както и имидж и престиж на страната. Последното самият той оценява оправдано високо: "Посветих много лично време да популяризирам страната ни навън и мисля, че успях да привлека доста колеги с мен - да разгласяваме, че и България присъства на кулинарната карта на света."

Това говори за амбиция, подплатена с много труд и постоянство, която е дала своите резултати -  Андрей е признат модел за младите бъдещи кулинари. 

За клиентите пък кухнята му е разпознаваема – изпитани международни и български класики, но с модерен и авторски подход. Той носи почерка си на всяко място, на което е работил, и го развива, така че ястията му не доскучават. Единствено две неща остават константни – балансът на вкусовете и отличната презентация.  Както и мотото му:  "Семпло и вкусно".

БАКХУС 150 можете да намерите в специализираните вериги Inmedio и Relay, в CASAVINO, във веригите хипермаректи Кауфланд, Билла, Пикадили и Фантастико, както и в бензиностанции OMV. Списанието може да бъде купено и онлайн на bacchus.bg/150 или тук:

                                    Image and video hosting byTinyPic

Share Tweet Pin it Share

Реклама »