С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Acant Rouge

сп. Бакхус
10 Ноември 2011, 10:43
Share Tweet Pin it Share

Acant Rouge
ул. "Княз Александър Батенберг" 41, гр. Варна
За резервации: 052 696 336, 0878 628 071

Работно време: 10:00 - 24:00


ОБЯД ВЕЧЕРЯ
   
МЕНЮ, цена: 20 лв МЕНЮ, цена: 35 лв
Цената включва консумация по 125 мл от вид вино* по избор, 50 мл уиски ликьор Drambuie, дегустационни води Acqua Panna & S.Pellegrino Цената включва консумация по 125 мл от вид вино* по избор, 50 мл уиски ликьор Drambuie, дегустационни води Acqua Panna & S.Pellegrino
   
Крем Супа Салата с медальони от патешки дроб
от кореноплодни зеленчуци печени кестени, допълнена с растителна сметана с марулки, рукола и айсберг, 24-месечен "Пармезан", кубчета синьо сирене, пресен нар и чери домати, рагу от малини
~~~ ~~~
Салата с градински домат, Запечено френско козе сирене
съчетан с червена капия, краве сирене с босилков аромат, 24-месечен "Пармезан", стафидирани маслини и каперсови пъпки с кора от ядки върху филенца от червен грейпфрут, компот от червен лук и редукция от 7-годишен балсамов оцет от Модена
~~~ ~~~
Пилешко филе на грил Телешки медальон с тигрова скарида,
с фарс от топено сирене и млечен спанак, лек лимонов сос и сотирани пресни зеленчуци запечено агнешко гръбче с коричка от билки, сос от телешка опашка и вариации от зеленчуци
~~~ ~~~
Чийзкейк с тиква цигулка, Шоколадова вариация
приготвен с "Маскарпоне" и "Филаделфия" шоколадово брауни, мус от млечен шоколад, трюфел с "Бейлис" и домашен сладолед
   
* Виненият лист към менюто ще бъде с вина на изби Домейн Бойар, Едоардо Миролио, Румелия, Черноморско злато.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »