Стрийтфест Производители

Chilli Hills

Chilli Hills 05 септември 2017, 16:22
StrEAT fest Chilli Hills стартира през 2014-та година в село Кокаляне като бутикова ферма, в която се отглеждат редки видове люти чушки и други плодове и зеленчуци.
Със специалното отношение към качеството на продуктите и утвърждаване на собствен бутиков стил на работа, Chilli Hills се превърна в етикет на качество и лидер на лютия пазар в България.

Фотограф: Яне Голев

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
Всички продукти на Chilli Hills са 100% натурални, без съдържание на консерванти, сгъстители и оцветители. Продуктовата гама на марката до момента надхвърля 30 различни артикула и включва интересни продукти като люта занаятчийска бира, люта ракия, люта гурме сол, лют зехтин и много други, като разбира се и най-лютите чушки в света.
Собствената линия люти сосове "Бalkan Hot Sauce" предлага официално най-лютия продукт в страната.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
Този сезон семейната ферма изкара отглеждането на люти чушки извън пределите на Кокаляне. 40 вида чушки от цял свят се отглеждат на 20 декара площ. Chilli Hills разполага със собствен производствен цех и лаборатория за проби.
Продуктите на родната бутикова марка може да намерите в мрежата на магазини за натурални храни и продукти, качествени деликатесни магазини, редица реномирани ресторанти, както и на щанд на селектирани базари и изложения. От това лято асортимента се предлага вече и извън пределите на страната.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
За повече информация посетете:
Web: www.chilli-hills.com
Facebook: ChilliHillsFarm
Instagram: chillihills
Youtube: Chilli Hills

Видео Реклама:
https://www.youtube.com/watch?v=w_0s2tKiKME

Видео презентация:
https://www.youtube.com/watch?v=lR0xhMUAMIU

Бакхус вечеря:
https://www.youtube.com/watch?v=Nu1DEGjKJ3g

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK