Стрийтфест Производители

Чифлик Ливади

Чифлик Ливади 08 септември 2017, 11:05
StrEAT fest Чифлик Ливади е първата поликултурна ферма в България, в която се отглеждат на пасища различни животни. Не се използват антибиотици, соя, трупно брашно, генномодифицирани продукти. Намира се на 6 км. от гр. Сандански на част от територията на винарна "Дамяница", прилежащите пасища както и пасища в различни села около града.
В Чифлик Ливади осигуряват на всяко животно достъп до паша, чист въздух, слънце и вода, като постоянно сменят територията, за да се прекъсва цикълът на паразитите.

Повече за поликултурното фемерство може да разберете от най-известния фермер в света - Джоел Салатин, който ще гостува в България с майсторски клас, лекция и вечеря.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
На StrEAT Fest ще предлагаме:

✤ Пасищни яйца
✤ Бульони от пасищни животни
✤ Свинска мас, пилешка мас (шмалц)
✤ Колбаси без добавени нитрити и фосфати
✤ Наложена сланина
✤ Пресни меса от пасищни животни – пилешко, свинско, говеждо
✤ Млечни пълномаслени продукти от нехомогенизирано мляко: кисело мляко (в стъклени буркани), сирене, кашкавал, сметана и др.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK