С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Bio Benjamin

Bio Benjamin
19 Септември 2017, 14:21
Share Tweet Pin it Share
  Младият и ентусиазиран екип, който стои зад Bio Benjamin се състои от Красимир, Мартин и Сара. Вдъхновени от любовта и страстта си към какаовата наслада, те създават иновативни шоколади, произведени с чисти, истински и здравословни съставки.И тримата се радват на динамичен живот – работят с радост, занимават се с йога, медитация и различни спортове, затова и решават да направят здравословен шоколад, който запазва максимално полезните вещества на какаовите зърна и същевременно е вкусен.Така се раждат две линии био веган шоколад със суперхрани: Benjamíssimo и Happy Benjamino.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
1/5 снимки в галерията Младият и ентусиазиран екип, който стои зад Bio Benjamin се състои от Красимир, Мартин и Сара. Вдъхновени от любовта и страстта си към какаовата наслада, те създават иновативни шоколади, произведени с чисти, истински и здравословни съставки.

И тримата се радват на динамичен живот – работят с радост, занимават се с йога, медитация и различни спортове, затова и решават да направят здравословен шоколад, който запазва максимално полезните вещества на какаовите зърна и същевременно е вкусен.
Така се раждат две линии био веган шоколад със суперхрани: Benjamíssimo и Happy Benjamino.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.