С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Българска кухня: Багри

Бакхус
22 Август 2017, 15:28
Share Tweet Pin it Share
    Багри е сезонен семеен ресторант, роден от необходимостта от качествена храна, отгледана от малки производители и в подходящ момент на годината.Ресторантът подбира биологично чисти и локални продукти от фермери от цялата страна, които имат специално отношение към отглеждането на храната, и се стараят да покажат на клиентите си пътя ѝ "от семка до чиния".Тези уникални продукти, Багри превръщат в ястия, "хранещи не само тялото, но и душата", разказвaт собствениците.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
2/7 снимки в галерията Багри е сезонен семеен ресторант, роден от необходимостта от качествена храна, отгледана от малки производители и в подходящ момент на годината.
Ресторантът подбира биологично чисти и локални продукти от фермери от цялата страна, които имат специално отношение към отглеждането на храната, и се стараят да покажат на клиентите си пътя ѝ "от семка до чиния".
Тези уникални продукти, Багри превръщат в ястия, "хранещи не само тялото, но и душата", разказвaт собствениците.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.