Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация
Галерия

Японска кухня: Hamachi-ni

Бакхус
28 Август 2017, 11:03
Share Tweet Pin it Share
  МЕНЮ StrEAT FestСуши- Футомаки Саке(сьомга)- Футомаки Магуро(риба тон)- Футомаки Калифорния (авокадо)- Футомаки Норвегия (авокадо, сьомга,краставица,маруля)- Хосомаки Каппа (краставица)- Хосомаки Калифорния- Хосомаки манго- Нигири Сузуки(лаврак)- Нигири Тамаго(японски омлет)Темпура:- Темпура зеленчуци-зеленчуци в лека японсака панировка- Темпура скариди-скариди в лека японска панировка и сос темпураГиоза- Гиоза-зеленчуци ,завити в оризови кори и задушени на пара- Гиоза с био телешко месо от района на Чипровския балкан (телешки кюфтенца, завити в оризова тесто и задушени на пара)Основни ястия:- Пилешко месо от пасищно отглеждани животни ,чифлик Ливади,с.Дамяница,в сос - Териаки, задушено със зеленчуци- Леко пикантни телешки опашки, готвени на ниска температура в продължение на 48 часа, със златно къри и пюре от червен картофи- Тонкацу-свинско филе от пасищно отглеждани животни,запържено с японска галетаBBQ:- Якитори със скариди-мариновани в мирин,соев сос ,сос Тонкацу и сусамово олио шишчета от тигрови скариди и зеленчуциДесерти:- Авторски десерт тирамису със зелен чай Матча- Торта от шоколадови трюфели с лешников блат с едамаме,уасаби и бяло мисоВсичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
1/9 снимки в галерията МЕНЮ StrEAT Fest

Суши

- Футомаки Саке(сьомга)
- Футомаки Магуро(риба тон)
- Футомаки Калифорния (авокадо)
- Футомаки Норвегия (авокадо, сьомга,краставица,маруля)
- Хосомаки Каппа (краставица)
- Хосомаки Калифорния
- Хосомаки манго
- Нигири Сузуки(лаврак)
- Нигири Тамаго(японски омлет)

Темпура:
- Темпура зеленчуци-зеленчуци в лека японсака панировка
- Темпура скариди-скариди в лека японска панировка и сос темпура

Гиоза
- Гиоза-зеленчуци ,завити в оризови кори и задушени на пара
- Гиоза с био телешко месо от района на Чипровския балкан (телешки кюфтенца, завити в оризова тесто и задушени на пара)

Основни ястия:
- Пилешко месо от пасищно отглеждани животни ,чифлик Ливади,с.Дамяница,в сос - Териаки, задушено със зеленчуци
- Леко пикантни телешки опашки, готвени на ниска температура в продължение на 48 часа, със златно къри и пюре от червен картофи
- Тонкацу-свинско филе от пасищно отглеждани животни,запържено с японска галета

BBQ:
- Якитори със скариди-мариновани в мирин,соев сос ,сос Тонкацу и сусамово олио шишчета от тигрови скариди и зеленчуци

Десерти:
- Авторски десерт тирамису със зелен чай Матча
- Торта от шоколадови трюфели с лешников блат с едамаме,уасаби и бяло мисо

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.