Стрийтфест Ресторанти

Италианска кухня: Da Bono

Da Bono focacceria pizzeria 03 септември 2017, 18:04
StrEAT fest
Меню StrEAT Fest:
☛ Пица "Pala"
Пеперони
Маргарита
Прошуто Кото
Куатро Формаджи

☛ Фокачи и други
Фокача Капрезе
Фокача Мортадела
Фокача Кото
Ротоло
Филоне
Калцоне
Кренвиршки

☛ Пица Класика
Пеперони
Маргарита
Прошуто Кото
Куатро Формаджи

☛ Десерти
Каноло сичилиано
Касата сичилиана
Тирамису

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.

"Скъпи приятели,

"Da Bono focacceria pizzeria" предлага на вашето вкусово внимание традиционни фокачи от няколко района на Италия, пица "Pala" и десерти. При нас може да опитате характерната за цяла Италия пица "Pala" (пица на лопата), филони и ротоло от Наполи, сицилиански кренвиршки, фокача Романа, пицети рустичи и десерти като касата сичилиана и домашно тирамису.
За да пресъздадем автентичния вкус и изживяването от италианската храна, използваме висококачествени италиански брашна и продукти за изготвянето на нашите кулинарни идеи. Истинската магия се постига благодарение на страхотния ни екип, начело с нашия майстор-пицар, който в продължение на 20 години черпи опит директно от старите майстори в Италия.
Заповядайте при нас да опитате от магията. Предупреждаваме, че води до пристрастяване!"

Екипът на da Bono

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук. Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук. Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук. Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук. Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук. Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук. Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук. Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук. Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук. Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук. Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук. Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук. Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук. Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук. Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK