С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус & Kaufland

Бакхус
18 Септември 2017, 16:41
Share Tweet Pin it Share
    Кой е Сандо и какво ще готви на StrEAT Fest? Стрийт Меню:✸ Чили Кон Карне такос с пикантна салса и див лук✸ Такос с кълцано пилешко, джинджифил, сладко лют сос и лайм✸ Домашен тортила чипс с гурме сол и два дипа***Сандомакс (a.k.a. Алeксандър Кюркиев) е един от първите професионални скейтъри в България и от години успешно развива тази култура на родна почва. Другата му страст е не по-малко екстремна, но по един съвсем различен начин - лютото. С комбинирана сила от няколко стотин хиляди сковила, сосовете му Chilli Hills, произведени от сосбствени насаждения, вече от няколко години помагат на българина да преоткрие богатството на лютата кухня. Дългогодишният му опит в организиране на събития го провокират да основе и Chilli Hills Street Kitchen, заедно с партньора му Георги Данчев a.k.a Жоро Бонбона.Сандо беше и гост-готвач на последната вечеря на Бакхус - Стрийт Фууд Гурме.
3/5 снимки в галерията Кой е Сандо и какво ще готви на StrEAT Fest?

Стрийт Меню:
✸ Чили Кон Карне такос с пикантна салса и див лук
✸ Такос с кълцано пилешко, джинджифил, сладко лют сос и лайм
✸ Домашен тортила чипс с гурме сол и два дипа

***
Сандомакс (a.k.a. Алeксандър Кюркиев) е един от първите професионални скейтъри в България и от години успешно развива тази култура на родна почва. Другата му страст е не по-малко екстремна, но по един съвсем различен начин - лютото. С комбинирана сила от няколко стотин хиляди сковила, сосовете му Chilli Hills, произведени от сосбствени насаждения, вече от няколко години помагат на българина да преоткрие богатството на лютата кухня. Дългогодишният му опит в организиране на събития го провокират да основе и Chilli Hills Street Kitchen, заедно с партньора му Георги Данчев a.k.a Жоро Бонбона.
Сандо беше и гост-готвач на последната вечеря на Бакхус - Стрийт Фууд Гурме.