С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Brewforia

Brewforia.bg
28 Август 2017, 15:31
Share Tweet Pin it Share
    Подготвили сме разнообразна селекция, сред която се открояват берлинер вайс с малини и босилек; лагер с екзотичния азиатски цитрусов плод юзу; имперски стаут с кафе и какао, както и бира в белгийски стил, която обаче е отлежавала в бъчви от шардоне. Феновете ще могат да се сдобият и с оригинални чаши и тениски.ПромоцииПодарък - оригинална чаша. Всеки, който купи 6 бири на Bevog или 6 бири на Brewfist, ще получи като подарък оригинална чаша на съответната пивоварна.Happy Hour между 10:00 и 12:00 – 4=5. Всеки, който купи четири бири в периода между 10:00 и 12:00, ще получи като подарък пета.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
2/4 снимки в галерията Подготвили сме разнообразна селекция, сред която се открояват берлинер вайс с малини и босилек; лагер с екзотичния азиатски цитрусов плод юзу; имперски стаут с кафе и какао, както и бира в белгийски стил, която обаче е отлежавала в бъчви от шардоне. Феновете ще могат да се сдобият и с оригинални чаши и тениски.

Промоции

Подарък - оригинална чаша. Всеки, който купи 6 бири на Bevog или 6 бири на Brewfist, ще получи като подарък оригинална чаша на съответната пивоварна.
Happy Hour между 10:00 и 12:00 – 4=5. Всеки, който купи четири бири в периода между 10:00 и 12:00, ще получи като подарък пета.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.