Стрийтфест Вино и Бира

Brewforia

Brewforia.bg 28 август 2017, 15:31
StrEAT fest Brewforia.bg е онлайн магазин за подбрани крафт бири от цял свят. Главната ни цел е да допринесем за популяризирането на крафт бирата у нас. Паралелно с това представяме и марки, които не са се появявали на родния пазар, като редовно организираме събития и дегустации. Желанието ни е да предразположим все повече хора да не се страхуват да опитват нови неща и да предизвикват сетивата си. Разнообразието в света на крафт бирата е огромно и вярваме, че всеки може да намери своя вкус.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
Подготвили сме разнообразна селекция, сред която се открояват берлинер вайс с малини и босилек; лагер с екзотичния азиатски цитрусов плод юзу; имперски стаут с кафе и какао, както и бира в белгийски стил, която обаче е отлежавала в бъчви от шардоне. Феновете ще могат да се сдобият и с оригинални чаши и тениски.

Промоции

Подарък - оригинална чаша. Всеки, който купи 6 бири на Bevog или 6 бири на Brewfist, ще получи като подарък оригинална чаша на съответната пивоварна.
Happy Hour между 10:00 и 12:00 – 4=5. Всеки, който купи четири бири в периода между 10:00 и 12:00, ще получи като подарък пета.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
Какво ще предлагаме на StrEAT Fest:

Bevog

Zo – Сесиен IPA
Punk Rock Holiday – Лагер с юзу
Deetz – Светъл ейл
Tak – Американски светъл ейл
Kramah – Индийски светъл ейл (IPA)

Brewfist

Beautiful & Strange – Гозе с кори от бергамот и морска сол
False Flat – Берлинер вайс с малини и босилек
Fear – Млечен стаут
Galaxie - Сезон
X-ray – Имперски портър
Spaghetti Western – Имперски стаут с кафе и какао
Galaxie Chardonnay – Сезон, отлежавал в бъчви от шардоне

Kormoran

1na100 – Ръжен светъл ейл
Warminskie Rewolucje – Пилзнер
Wit – Пшенична бира
Klos – Американски светъл ейл

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK