С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Винарна Загрей

Бакхус
08 Септември 2017, 09:05
Share Tweet Pin it Share
    От 2010 г. лозята получават сертификация за биологично производство според нормативите на Европейския Съюз, като стремежът на екипа е да постигнат по-високо качество с мисълта за съхранение на природата.Отличителната черта на "Загрей" е маврудът и широкото разнообразие от вина, което предлагат: от бялото вино от мавруд, през розето от мавруд и перлата в короната им - Vinica - направеното по технология, наподобяваща италианското Амароне. Vinica Mavrud 2013 получи първо място в последната класация на списание DiVino Top 50 за 2016 г.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
3/5 снимки в галерията От 2010 г. лозята получават сертификация за биологично производство според нормативите на Европейския Съюз, като стремежът на екипа е да постигнат по-високо качество с мисълта за съхранение на природата.

Отличителната черта на "Загрей" е маврудът и широкото разнообразие от вина, което предлагат: от бялото вино от мавруд, през розето от мавруд и перлата в короната им - Vinica - направеното по технология, наподобяваща италианското Амароне. Vinica Mavrud 2013 получи първо място в последната класация на списание DiVino Top 50 за 2016 г.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.