С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Thirst Wines Project

Бакхус
08 Септември 2017, 08:01
Share Tweet Pin it Share
  Thirst Wines Project е "странен" проект, казват създателите му Стефан Гьонев и Александър Велянов. "Не знаем дали има подобен по широкия свят, но в България сме сигурни, че няма. Това, което може да ни затрудни е, че нямаме наши лозя и наша изба. Но това пък ни дава пълна свобода. Свободата без ограничения да избираме сортове, региони и тероари. Искаме да създаваме максимално честно вино за произход и реколта, в количества, които позволяват да му обърнем необходимото специално внимание. Това вино ще има свое име, своя бутилка, свой етикет, такива, които му прилягат най-добре, които изразяват същността му. Когато виното се изчерпи като количество, неговото облекло ще си отиде заедно с него. Следващото ще има нова история, ново послание и ще облече нова дреха."Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
1/5 снимки в галерията Thirst Wines Project е "странен" проект, казват създателите му Стефан Гьонев и Александър Велянов. "Не знаем дали има подобен по широкия свят, но в България сме сигурни, че няма. Това, което може да ни затрудни е, че нямаме наши лозя и наша изба. Но това пък ни дава пълна свобода. Свободата без ограничения да избираме сортове, региони и тероари. Искаме да създаваме максимално честно вино за произход и реколта, в количества, които позволяват да му обърнем необходимото специално внимание. Това вино ще има свое име, своя бутилка, свой етикет, такива, които му прилягат най-добре, които изразяват същността му. Когато виното се изчерпи като количество, неговото облекло ще си отиде заедно с него. Следващото ще има нова история, ново послание и ще облече нова дреха."

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.