С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Thirst Wines Project

Бакхус
08 Септември 2017, 08:01
Share Tweet Pin it Share
    Александър ВеляновЗа човек роден на пъпа на София изборът да правя вино ще се стори странен на мнозина. Освен вроденото ми любопитство, обичам да се посвещавам на това, което харесвам. Затова и доста рано (за българските стереотипи) разбрах, че съм добър в това, което правя. И от тогава не съм се спирал. Винарствах на три континента, в пет държави. На 42 години имам 42 гроздобера зад гърба си и като винар, и като консултант. Извоювах си свободата да взимам сам решенията за вината, които правя и живея добре от това! Затова и не се учудих особено, когато, наскоро, на винено изложение, млад колега ми каза, че съм "един от старите майстори". Тази оценка, освен че ме зарадва, ме накара да се размисля, че май е време да намаля оборотите и да поспра. След дълги скитания по света, избрах да живея в България. Тук има интересни възможности за нови винарски, а и всякакви други (повече или по-малко безобидни) лудости.... Не съм си казал "завинаги", обаче!Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
3/5 снимки в галерията Александър Велянов

За човек роден на пъпа на София изборът да правя вино ще се стори странен на мнозина. Освен вроденото ми любопитство, обичам да се посвещавам на това, което харесвам. Затова и доста рано (за българските стереотипи) разбрах, че съм добър в това, което правя. И от тогава не съм се спирал. Винарствах на три континента, в пет държави. На 42 години имам 42 гроздобера зад гърба си и като винар, и като консултант. Извоювах си свободата да взимам сам решенията за вината, които правя и живея добре от това! Затова и не се учудих особено, когато, наскоро, на винено изложение, млад колега ми каза, че съм "един от старите майстори". Тази оценка, освен че ме зарадва, ме накара да се размисля, че май е време да намаля оборотите и да поспра. След дълги скитания по света, избрах да живея в България. Тук има интересни възможности за нови винарски, а и всякакви други (повече или по-малко безобидни) лудости.... Не съм си казал "завинаги", обаче!

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.