Вечеря: Анадолска кухня с гост готвач Сибел Реджеб
Гост-готвач: Сибел Реджеб www.sibelcooks.com Сибел Реджеб е първият гост-готвач любител на вечерите, които "Бакхус" започна да организира още през 2013 година. Сибел води кулинарния блог www.sibelcooks.com, в който споделя лични рецепти, кулинарни преживявания с приятели и свои наблюдения върху сервираната от авиокомпаниите храна. Увлечението й по готвенето идва преди години, откакто получава новата си кухня вкъщи, "която ми дава свобода за творчество". На 18 май, Сибел Реджеб ще ни разходи из Анадола, като представи традиционни ястия от различните краища на региона. Заповядайте на една кулинарна разходка с много вкус, ароматни подправки и неустоими рецепти. |
Меню: Студено предястие: Топло предястие: Основно ястие: Десерт: Напитките към ястията са предоставени от Yeni Raki |
Час:
19:30 ч .
Дата:
18 май 2017 г.
Място:
Демонстрационен ресторант ShowHow/ Томеко.
Цена*:
60 лв.
*В цената са включена и напитки Yeni Raki към всяко ястие.
Благодарим на партньорите на събитието:
- Демонстрационен ресторант ShowHow/ Томеко
- Дегустационни води Acqua Panna & S.Pellegrino предоставени от Авенди ООД
- Специална селекция напитки предоставени от Yeni Raki
Местата са ограничени, затова молим да се свържете с нас на посочените по-долу контакти до 14.05.2017, за да запазим вашето място, след което да заплатите таксата по банков път:
Икономедиа АД
БАКБ АД СОФИЯ
BIC: BGUSBGSF
В лева: BG25BGUS91601002400000
Основание за плащане: Вечеря Бакхус
Такса: 60 лв.
За повече информация:
тел.: 02/ 4615 464
[email protected]