С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Бистро Пеликан

сп. Бакхус
06 Юни 2016, 17:26
Share Tweet Pin it Share

гр. Бургас, ул. Оборище 1, до ул. Богориди
за резервации: 0882110844
https://www.facebook.com/pelicanburgas/
работно време: пон-нед

Вечерно

Меню, цена 34 лв.

Цената включва консумация по 50 мл. аперитив узо Пломари; по 125 мл от вид вино Castellum Chardonnay и Castellum Rose Pinot Noir 2015 , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

Салата: Микс салати с пушен паламуд и лефер

Предястие: Домашен тарама хайвер, севиче с хамсия

Основно I: Спагети с миди телине
или
Основно II: Печен ватос, маринован артишок с лимон и пресен риган



Десерт: Чийзкейк с авокадо и лайм

Share Tweet Pin it Share

Реклама »