С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вила Мелник

Ани Коджаиванова
22 Ноември 2016, 16:10
Share Tweet Pin it Share
    Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион.Вила Мелник обаче нямаше да е това, което е в момента, без талантливата техноложка Румяна Стоилова. Нейните корени са от региона и след като завършва образованието си по енология и лозарство в университета в Бордо и практикува там два сезона, тя се завръща, за да реализира тук мечтата си да прави вино.
13/17 снимки в галерията Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион.Вила Мелник обаче нямаше да е това, което е в момента, без талантливата техноложка Румяна Стоилова. Нейните корени са от региона и след като завършва образованието си по енология и лозарство в университета в Бордо и практикува там два сезона, тя се завръща, за да реализира тук мечтата си да прави вино.

Реклама »