С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Най-новото

Новини

Пловдив ще е домакин на международната конференция за винен туризъм

Пловдив ще е домакин на международната конференция за винен туризъм

Бакхус
28 Март 2024, 15:37

Световният форум ще се проведе за 15-и път на 9 и 10 април в Града под тепетата

Блог

Неизвестните истории на известните ястия: спагети карбонара

Неизвестните истории на известните ястия: спагети карбонара

Бакхус
21 Март 2024, 17:00

Една от класиките на италианската кухня е поставена под въпрос, засягайки честта на родолюбците, докато чревоугодниците се наслаждават на вкуса.

Реклама

Храна

Мигранти с таланти представят: грузинска седмица

Мигранти с таланти представят: грузинска седмица

Искра Янкова, снимки: Soul Cinematic
09 Март 2024, 18:12

Две грузински рецепти, които може да направите и в домашни условия

Хора

Съвременните писатели и храната: Джон Ланчестър

Съвременните писатели и храната: Джон Ланчестър

Владислав Христов
04 Март 2024, 09:02

Среща с един писател, за който храната не е само основна тема в творчеството, а начин на живот

Новини

JRE-България: от кулинарното наследство към света на иновациите

JRE-България: от кулинарното наследство към света на иновациите

Бакхус
29 Февруари 2024, 16:23

Владислав Пенов, Филип Захариев и Веселин Калев ще бъдат анонсирани пред международната общност на JRE като посланици на богатото кулинарно наследство на България

На по чаша

TEAsting: Жасминова пролет

TEAsting: Жасминова пролет

Текст и снимки: Владислав Христов
26 Февруари 2024, 10:55

Тестваме зелен и черен чай, овкусени с жасмин, към кой от двата ще натежат везните - предстои да разберем

Новини

Дами хранят: балканска рапсодия, поднесена от шеф Сабина Реповж

Дами хранят: балканска рапсодия, поднесена от шеф Сабина Реповж

София Павлова
21 Февруари 2024, 13:43

Запознайте се с четвъртия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino

На по чаша

Ексклузивно и отблизо с Краля на негронито

Ексклузивно и отблизо с Краля на негронито

Андреа Пунчева
19 Февруари 2024, 11:15

Мауро Махджуб, които е направил милиони чаши от легендарния коктейл, бе в София и даде интервю специално за "Бакхус"

Новини

Дами хранят: италианска афера, поднесена от шеф Вирджиния Каравита

Дами хранят: италианска афера, поднесена от шеф Вирджиния Каравита

София Павлова
15 Февруари 2024, 17:11

Запознайте се с третия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino

Новини

Дами хранят: шеф Тереса Гутиерес и есенцията на Ла Манча

Дами хранят: шеф Тереса Гутиерес и есенцията на Ла Манча

София Павлова
09 Февруари 2024, 10:19

Запознайте се с втория готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino

Места

ОТ БРОЯ: На гроздобер в Сардиния

ОТ БРОЯ: На гроздобер в Сардиния

Яна Тенева
07 Февруари 2024, 13:14

Една от петте сини зони на света, където тюркоазеното Средиземно море, лозя и чукари вървят ръка за ръка с дълголетието и хубавата трапеза

Новини

Мигранти с таланти представят: Индийска кухня с привкус на "Шафран"

Мигранти с таланти представят: Индийска кухня с привкус на "Шафран"

Текст: Искра Янкова, снимки: Стефан Сучев
05 Февруари 2024, 11:18

Това, което отличава кухнята на Индия са подправките, изобилната употреба на зеленчуци и множеството готвени блюда

Новини

Дами хранят: шеф Анет Таих и емблематичният френски финес

Дами хранят: шеф Анет Таих и емблематичният френски финес

София Павлова
02 Февруари 2024, 10:09

Запознайте се с първия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino

На по чаша

ОТ БРОЯ: Шампан - революция по френски

ОТ БРОЯ: Шампан - революция по френски

Благой Кузмански, Advanced Sommelier (CMS), DipWSET
31 Януари 2024, 10:58

Свят на контрасти, неясноти и митове - друг като него няма

Хора

Съвременните писатели и храната: Елизабет Гилбърт

Съвременните писатели и храната: Елизабет Гилбърт

Владислав Христов
26 Януари 2024, 11:10

В "Яж, моли се и обичай" сме поведени на пътешествие през Италия, Индия и Индонезия и удоволствието от добрата храна

На по чаша

ТEAsting: Канела – модерната класика

ТEAsting: Канела – модерната класика

Текст и снимки: Владислав Христов
23 Януари 2024, 11:18

Вече повече от 500 години, канелата е една от най-разпознаваемите подправки

Новини

ОТ БРОЯ: Ропотамо for beginners

ОТ БРОЯ: Ропотамо for beginners

Андреа Пунчева
25 Януари 2024, 10:18

Една легенда се завърна тъкмо навреме за шестото издание на Бакхус Fish Fest, затова разговаряме съссъздателите й - Георги Гавазов и Мария Жекова

На по чаша

ОТ БРОЯ: Като Гугенхайм, но за вино

ОТ БРОЯ: Като Гугенхайм, но за вино

Ани Коджаиванова
19 Януари 2024, 11:17

Музеят на виното в Бордо е място за всички сетива

Новини

JRE-България: Първата вечеря

JRE-България: Първата вечеря

София Павлова
21 Януари 2024, 12:03

На 30 януари двама шеф-готвачи застават рамо до рамо, за да покажат, че висшата кулинария трябва да свързва, а не да разделя

На по чаша

ОТ БРОЯ: Пийте като японците

ОТ БРОЯ: Пийте като японците

Кейси Ангелова
17 Януари 2024, 10:00

Шочу: 500-годишният новодошъл

Новини

Неизвестните истории на известните ястия: бисквити с шоколадови парченца

Неизвестните истории на известните ястия: бисквити с шоколадови парченца

Текст и снимки: Елисавета Иванова
15 Януари 2024, 10:01

Занаятчийски или фабрични, те са преживели цялата американска история на ХХ век, затова в САЩ са символ на национална идентичност

Новини

ОТ БРОЯ: В прашния стомах на един бърнър

ОТ БРОЯ: В прашния стомах на един бърнър

Амалия Аббас
11 Януари 2024, 10:42

Неочаквани гастрономически приключения в Невада по време на Burning Man

Новини

ОТ БРОЯ: Достолепен, но достъпен

ОТ БРОЯ: Достолепен, но достъпен

Текст и снимки: Кристина Маркова
10 Януари 2024, 09:56

Бакхустници на по чаша вино с щъркели в Елзас

Храна

ОТ БРОЯ: Мигранти с таланти представят персийска седмица

ОТ БРОЯ: Мигранти с таланти представят персийска седмица

Текст: Бистра Иванова, снимки: Soul Cinematic
08 Януари 2024, 12:04

Махса Нураи разказва и показва кулинарното богатство на родината си

Новини

В Холивуд тостът е с Moët & Chandon

В Холивуд тостът е с Moët & Chandon

София Павлова
10 Януари 2024, 13:56

"Златен глобус" в едната ръка - шампанско - в другата

На по чаша

ОТ БРОЯ: Греяна ракия за стопляне на душата

ОТ БРОЯ: Греяна ракия за стопляне на душата

Кейси Ангелова, снимки: Soul Cinematic
08 Януари 2024, 12:50

Високи градуси през студената зима

Храна

Дестинация Пловдив: между парти улиците и сребърните вилици

Дестинация Пловдив: между парти улиците и сребърните вилици

Огнян Георгиев, снимки: Димитър Марков
03 Януари 2024, 12:34

Отвън сцената на втория град бумти от живот, но има още доста път, докато стане истинска кулинарна забележителност

На по чаша

ОТ БРОЯ: 2 градски коктейла, вдъхновени от живота на село

ОТ БРОЯ: 2 градски коктейла, вдъхновени от живота на село

Рори Милър, снимки: Георги Тотев
02 Януари 2024, 13:11

Сгрейте се през зимата с тези претворени познати напитки

Новини

Тримата хедонисти Милен, Милен и Илиан

Тримата хедонисти Милен, Милен и Илиан

Андреа Пунчева
29 Декември 2023, 12:18

От ценните случаи, в които приятелството води до вкусни резултати с награди от световна величина

Новини

Niko’las 0/360 отваря в Занзибар

Niko’las 0/360 отваря в Занзибар

Андреа Пунчева, снимки: Елена Димитрова
28 Декември 2023, 13:29

Взелият наградата "Ресторант на годината" на "Бакхус" за 2023 г. покорява нови кулинарни хоризонти

Новини

ОТ БРОЯ: Какво пием тази зима

ОТ БРОЯ: Какво пием тази зима

Ани Коджаиванова, Марина Караконова
28 Декември 2023, 12:08

Винените журналисти на Бакхус със своите лични мнения и препоръки

Новини

ОТ БРОЯ: Нови, вкусни, любими през 2023 г.

ОТ БРОЯ: Нови, вкусни, любими през 2023 г.

Бакхус
28 Декември 2023, 12:15

Обобщаваме годината в храната и питиетата, без които можем. Но не искаме.

Новини

От редактора: Пенливи и пиперливи - размисли за балончетата и Балоните

От редактора: Пенливи и пиперливи - размисли за балончетата и Балоните

Андреа Пунчева
20 Декември 2023, 12:55

Декемврийските мъдрости на един глаДен редактор

Храна

ОТ БРОЯ: Канелени рулца за душата

ОТ БРОЯ: Канелени рулца за душата

София Павлова, снимки: Unsplash
15 Декември 2023, 14:59

Омесена сплотеност по скандинавски

Новини

Всички за един

Всички за един

Андреа Пунчева
15 Декември 2023, 14:07

Борбата с рак на Любомир Чонос от Kanaal обедини хиляди из целия бранш и продължава

Храна

Неизвестните истории на известните ястия: полента

Неизвестните истории на известните ястия: полента

Текст и снимки: Елисавета Иванова
04 Декември 2023, 13:52

Как в Италия царевичната каша за селяните става национална икона и колко точно си приличат с качамака

На по чаша

TEAsting: Нейно величество - розатa

TEAsting: Нейно величество - розатa

Текст и снимки: Владислав Христов
24 Ноември 2023, 14:11

По Коледа сме подвластни на етеричните масла и силните аромати. Чай с маслодайна роза – защо не! Опитваме две смеси, в които кралицата на цветята има водеща роля.

Храна

Зарибени по Черноморието: "Ропотамо" - една легенда се завръща

Зарибени по Черноморието: "Ропотамо" - една легенда се завръща

Олга Ковган
23 Ноември 2023, 16:38

Как изглежда светлото бъдеще на познатата от близкото минало рибна салата в консерва, какво е ролята на шеф-готвача Мария Жекова и изобщо важна ли е за морската ни кухня тази (уж) проста консерва

Новини

280 години великолепие в 48 пенливи часа

280 години великолепие в 48 пенливи часа

София Павлова
21 Ноември 2023, 13:44

Как изглежда двудневният рожден ден на най-продаваната марка шампанско Moët & Chandon

Новини

DiVino.Taste 2023 расте с качеството на българското вино

DiVino.Taste 2023 расте с качеството на българското вино

Бакхус
03 Ноември 2023, 11:35

Най-голямото българско винено изложение тази година е от 1 до 3 декември в зала 1 на Интер Експо Център София

Хора

"Работете заедно!": двама JRE готвачи със съвети към България

"Работете заедно!": двама JRE готвачи със съвети към България

Андреа Пунчева
08 Ноември 2023, 15:00

Шефовете Карс ван Велхем от De Saffraan и Марко Карелсе от Villa La Ruche в интервю специално за "Бакхус"

Новини

ОТ БРОЯ: Растителни, принтирани, зелени, летящи

ОТ БРОЯ: Растителни, принтирани, зелени, летящи

Ани Коджаиванова
06 Ноември 2023, 11:25

Бавно, но неизбежно диетата на човечеството се променя

Храна

Мигранти с таланти представят: Ямайска седмица

Мигранти с таланти представят: Ямайска седмица

Бистра Иванова, снимки: Николай Дойчинов
31 Октомври 2023, 13:59

Лесни карибски рецепти, които лесно могат да се приготвят с налични у нас продукти

Новини

Уникална по рода си вечеря с 5 JRE шеф-готвачи предстои в София

Уникална по рода си вечеря с 5 JRE шеф-готвачи предстои в София

Бакхус
23 Октомври 2023, 10:26

На 7 ноември в ресторант Talents творят 6 забележителни шеф-готвачи с 6 различни философии, обединени от HRC Culinary Academy

Новини

ОТ БРОЯ: Икони в чиния - трите лица на XX век

ОТ БРОЯ: Икони в чиния - трите лица на XX век

Елисавета Иванова
30 Октомври 2023, 10:20

И малко размисли и прогнози за кресливите тенденции на XXI век

Хора

Съвременните писатели и храната: Рей Бредбъри

Съвременните писатели и храната: Рей Бредбъри

Владислав Христов
22 Октомври 2023, 12:17

Надникваме в страниците на "Вино от глухарчета" - един от най-поетичните романи на нашето съвремие

Новини

Пиперливият Сандо Макс и първият в Европа музей на лютото

Пиперливият Сандо Макс и първият в Европа музей на лютото

Андреа Пунчева, снимки: Михаил Новаков
03 Октомври 2023, 10:25

Chilli Hills отварят ново пространство за събития, премиерата е на 7 октомври

На по чаша

ОТ БРОЯ: Angels' Kitchen и търсенето на първичния вкус на виното

ОТ БРОЯ: Angels' Kitchen и търсенето на първичния вкус на виното

Ани Коджаиванова
02 Октомври 2023, 10:17

Ерик Леруж и Десислав Вълканов от малкия френско-български винен проект правят смели натурални вина

Храна

Зарибени по Черноморието: как да (пре)открием българската кухня

Зарибени по Черноморието: как да (пре)открием българската кухня

Георги Гавазов, Черноморски улов
26 Септември 2023, 12:25

Няколко спънки и стъпки, когато говорим за българската кулинарна традиция и индустрия

На по чаша

Мигранти с таланти представят: Коктейли с черешова ракия

Мигранти с таланти представят: Коктейли с черешова ракия

Текст: Бистра Иванова, снимки: Николай Дойчинов
02 Октомври 2023, 11:55

Няколко оригинални рецепти, които да пробвате сами

Платена публикация

#ЧревоугодноМиЕНия пак в София: колко е кисело млякото и как мирише сиренето

#ЧревоугодноМиЕНия пак в София: колко е кисело млякото и как мирише сиренето

Съдържание за МЕТРО България, текст: Ния Петрова, снимки: Деян Йорданов
21 Септември 2023, 17:37

По повод инициативата на МЕТРО България "Гастрономически пътеводител" направихме обиколка в търсене на автентични български вкусове

Платена публикация

#ЧревоугодноМиЕНия във Велико Търново, част II: свински ребърца като за световно

#ЧревоугодноМиЕНия във Велико Търново, част II: свински ребърца като за световно

Съдържание за МЕТРО България, текст: Ния Петрова, снимки: Деян Йорданов
15 Септември 2023, 17:19

По повод инициативата на МЕТРО България "Гастрономически пътеводител" направихме обиколка в търсене на автентични български вкусове

Платена публикация

#ЧревоугодноМиЕНия във Велико Търново, част 1: тайната на кашкавала и еленския бут

#ЧревоугодноМиЕНия във Велико Търново, част 1: тайната на кашкавала и еленския бут

Съдържание за МЕТРО България, текст: Ния Петрова, снимки: Деян Йорданов
10 Септември 2023, 11:39

По повод инициативата на МЕТРО България "Гастрономически пътеводител" направихме обиколка в търсене на автентични български вкусове

Новини

Рори Милър за "Бакхус": Да живееш на око

Рори Милър за "Бакхус": Да живееш на око

София Павлова
15 Септември 2023, 12:23

336 страници, посветени на забравеното поколение и неговата мъдрост в кухнята

На по чаша

История с продължение: Тоскана само с покана

История с продължение: Тоскана само с покана

София Павлова
15 Септември 2023, 11:14

Да преживееш остров Горгона - там, където виното означава втори шанс

Места

Легендарните рибни пазари на Европа

Легендарните рибни пазари на Европа

София Павлова
11 Септември 2023, 13:05

Разходка до някои от най-цветните места, посветени на морското дъно

Новини

#БакхусПосланици: Food Nomads

#БакхусПосланици: Food Nomads

Бакхус
11 Септември 2023, 10:01

Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.

Новини

#БакхусПосланик: Петър Божинов

#БакхусПосланик: Петър Божинов

Бакхус
28 Август 2023, 09:34

Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.

Новини

ОТ БРОЯ: Чат-пат GPT

ОТ БРОЯ: Чат-пат GPT

Марина Караконова
05 Септември 2023, 13:16

Ще замени ли изкуственият интелект винената журналистика?

Хора

#БакхусПосланик: Стефан A. Щерев

#БакхусПосланик: Стефан A. Щерев

Бакхус
21 Август 2023, 09:09

Задава се нова вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.

Хора

#БакхусПосланик: Адриана Гюзелева

#БакхусПосланик: Адриана Гюзелева

Бакхус
18 Август 2023, 09:34

Задава се нова вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.

Новини

От редактора: Бъдещето е за мечтателите... които запретнат ръкави

От редактора: Бъдещето е за мечтателите... които запретнат ръкави

Андреа Пунчева, илюстрация: Нанда Ментешева
11 Август 2023, 10:00

С гледка към утрешния ден - на храната, на напитките и на гурме общността като цяло

Храна

ОТ БРОЯ: Тарама турне из Южното ни Черноморие

ОТ БРОЯ: Тарама турне из Южното ни Черноморие

Ния Петрова
26 Юли 2023, 11:34

От Градина, през Варвара до Синеморец

Места

Храна, гора и история с Рене и Джун

Храна, гора и история с Рене и Джун

Специален проект за Пирдоп
01 Август 2023, 11:30

Шеф готвачите Йошида тръгват на кулинарно пътешествие до малко познатия град Пирдоп и живописните му околности

Места

Храна, гора и история с Рене и Джун: Уикенд в Пирдоп, част 1

Храна, гора и история с Рене и Джун: Уикенд в Пирдоп, част 1

Специален проект за Пирдоп
30 Юни 2023, 10:40

В търсене на пирдопски тутманик, Еленската базилика и местния колоритен дух

Места

Храна, гора и история с Рене и Джун: Уикенд в Пирдоп, част 2

Храна, гора и история с Рене и Джун: Уикенд в Пирдоп, част 2

Специален проект за Пирдоп
11 Юли 2023, 13:44

В търсене на бамбал, посещение в Лукановата къща и още възможности за почивка и забавление

На по чаша

Замъци, козе сирене и много вино в долината на Лоара

Замъци, козе сирене и много вино в долината на Лоара

Tекст и снимки: Яна Тенева и Никола Плонц
09 Юни 2023, 15:03

Обиколка из съкровищата на един от по-малко познатите у нас региони на Франция

Места

ОТ БРОЯ: No(ma) problem

ОТ БРОЯ: No(ma) problem

Ани Коджаиванова
05 Юни 2023, 16:56

Бизнес моделът на висшата кулинария се оказа изграден върху заблуди и е напът да рухне

На по чаша

Изба DeVina: Североизточен винен бриз

Изба DeVina: Североизточен винен бриз

Ани Коджаиванова
29 Май 2023, 10:48

Малката винарна до Девня залага на свежи, модерни тероарни вина

Места

ОТ БРОЯ: Атински съставки с азиатско вдъхновение

ОТ БРОЯ: Атински съставки с азиатско вдъхновение

Ани Коджаиванова
25 Май 2023, 12:25

Гръцко-японската фюжън кухня е факт

Хора

Големите творци и храната: Петко Р. Славейков

Големите творци и храната: Петко Р. Славейков

Владислав Христов
25 Май 2023, 10:35

България може да се похвали с една от първите готварски книги в Европа, написана от него и издадена в Цариград през 1870 г..

Новини

Испанско-българска история с продължение - отново в София

Испанско-българска история с продължение - отново в София

Андреа Пунчева
25 Май 2023, 18:53

Тази кулинарна "книга" вече има три глави. Началото бе през 2019 г. на наградите на "Бакхус", във втората глава действието се разви във Валядолид, а третата се случва днес и утре, 25 и 26 май, в София

Места

ОТ БРОЯ: Към кого е гостоприемна хоспиталити сферата

ОТ БРОЯ: Към кого е гостоприемна хоспиталити сферата

Татяна Димитрова
16 Май 2023, 16:12

Как се отнася браншът към хората с увреждания?

На по чаша

Ревю: Испания през вината на Bodega Matarromera и Cyan

Ревю: Испания през вината на Bodega Matarromera и Cyan

София Павлова
18 Май 2023, 17:48

Дегустираме 8 вина от гореща Испания

Места

ОТ БРОЯ: Силивряк е тук

ОТ БРОЯ: Силивряк е тук

Андреа Пунчева
28 Април 2023, 13:37

Хранилището за мечти, както Мария Жекова нарича своя кулинарен проект в Родопите, посреща първи гости тази пролет

Места

Бакхус на път: 48 часа в Солун

Бакхус на път: 48 часа в Солун

Андреа Пунчева, Петър Пунчев
26 Април 2023, 10:33

Къде да отидете и какво да поръчате за един уикенд, прекаран с изглед към морето само на 3 часа от София

Хора

Големите творци и храната: Алеко Константинов

Големите творци и храната: Алеко Константинов

Владислав Христов
24 Април 2023, 10:15

Без типажи като бай Ганьо родната класика нямаше да бъде толкова живописна и натурална

Храна

ОТ БРОЯ: Ако ресторантите можеха да говорят

ОТ БРОЯ: Ако ресторантите можеха да говорят

Андреа Пунчева
13 Април 2023, 15:42

Някои от триковете, които заведенията по света използват

Места

ОТ БРОЯ: Пролетните пазари на София - къде, какво, защо?

ОТ БРОЯ: Пролетните пазари на София - къде, какво, защо?

Текст и снимки: Мария Жекова
13 Април 2023, 15:02

Обиколка из сергиите на Красно село, Римската стена и Женския пазар

Места

Къде е най-доброто шкембе?

Къде е най-доброто шкембе?

Ния Петрова
06 Февруари 2023, 15:05

Търсенето на #ЧревоугодноМиеНия

Места

ОТ БРОЯ: Малкият-голям Санлукар

ОТ БРОЯ: Малкият-голям Санлукар

Текст и снимки: Бойка Велинова
02 Февруари 2023, 11:17

В андалуското градче се пие мансания и се яде телешко шкембе с нахут

Места

Великолепнитe 7: звездни и извън градовете

Великолепнитe 7: звездни и извън градовете

София Павлова
12 Януари 2023, 14:37

Местата, за които си заслужава да слезете от главния път

Новини

Бакхус на път: Исландия за гладни приключенци

Бакхус на път: Исландия за гладни приключенци

София Павлова
06 Януари 2023, 11:16

Къде и какво да ядете, докато обикаляте една от най-северните точки на Европа

Новини

ОТ БРОЯ: Балканско намигване на Michelin почва

ОТ БРОЯ: Балканско намигване на Michelin почва

Андреа Пунчева
10 Януари 2023, 12:35

Разказ от първо небце от испанския ресторант Trigo, където готвиха Владислав Пенов и Антон Васев

Места

ОТ БРОЯ: Кухнята на Витоша

ОТ БРОЯ: Кухнята на Витоша

София Павлова
09 Януари 2023, 11:05

Колко вкусно може да готвят в една хижа не e въпрос, а възклицание!

Храна

Рецепта от Noma: яйчен уиски сос

Рецепта от Noma: яйчен уиски сос

Noma Food Projects
26 Декември 2022, 10:46

Най-добрият ресторант в света сподели своя рецепта

Храна

Големите творци и храната: Франсис Скот Фицджералд

Големите творци и храната: Франсис Скот Фицджералд

Владислав Христов
28 Ноември 2022, 16:04

Разходка до епохата на "изгубеното поколение" сред нощни партита, Сотерн, шампанско, печени бутове, прасенца и пуйки

Ресторант на годината

Най-добрите винени листи в България говорят: The Sea Terrace

Най-добрите винени листи в България говорят: The Sea Terrace

София Павлова
07 Октомври 2022, 18:02

Разговаряме с варненски ресторант, носител на наградата "Винена листа и напитки"

Ресторант на годината

Най-добрите винени листи в България говорят: aEstivum

Най-добрите винени листи в България говорят: aEstivum

Андреа Пунчева
20 Септември 2022, 14:11

Александър Скорчев разказва как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус"

Ресторант на годината

Най-добрите винените листи в България говорят: Niko'las 0/360

Най-добрите винените листи в България говорят: Niko'las 0/360

Андреа Пунчева
14 Септември 2022, 10:37

Галина Виденова и Цветомир Николов разказват как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус"

Хора

ОТ БРОЯ: Шеф Фатих Тутак и гастрономическият флирт

ОТ БРОЯ: Шеф Фатих Тутак и гастрономическият флирт

София Павлова
08 Август 2022, 14:49

Чудовищният истанбулски трафик не може да спре гладен журналист, устремен към един от най-добрите ресторанти в света

Ресторант на годината

Ивана Кръстева, Soul Kitchen: 70% от гостите не са вегани, просто им е вкусно

Ивана Кръстева, Soul Kitchen: 70% от гостите не са вегани, просто им е вкусно

Бакхус
26 Юли 2022, 10:46

Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"

Ресторант на годината

Шеф Сали Али, ANDRe: Нека ресторантите подкрепят местните производители

Шеф Сали Али, ANDRe: Нека ресторантите подкрепят местните производители

Андреа Пунчева
26 Юли 2022, 12:13

Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"

Реклама »