Отличия за всички вина за Katarzyna Estate на China Wine and Spirits Awards

Katarzyna Estate 18 февруари 2015, 11:20
   

Отличия получиха всички вина на Катаржина Естейт, участващи в престижния винен конкурс China Wine & Spirits Awards 2015. Katarzyna Rezerve 2011 е носител на двоен златен медал (единодушно избрано от 100 членното жури) и обявено за българско вино на годината. Със злато са отличени Chopin Nocturne 2013, Le Voyage 2013, Encore Syrah 2013, Le Magnifique 2012, а La Verite 2013 с бронзов медал. За първи път избата получава златни медали за почти всичките си изпратени за оценка вина.

CWSA (China Wine & Spirits Awards) e най-големия и престижен конкурс за вино и спиртни напитки в Китай. Стоте съдии на конкурса са топ винени експерти, прецизно подбрани между топ-баери на вина и алкохол, вносители, дистрибутори и сомелиери от най-ключовите региони и градове в Китай и Хонг Конг. За всеки един винопроизводител е сбъдната мечта да спечели медали за вината си, защото това му дава зелена светлина вината му да бъде забелязани и да навлязат по-лесно на необятния китайски пазар.

"Целият екип на Katarzyna Estate се гордеем с това изключително постижение, защото тези медали ни дават една точна оценка къде се намират нашите вина като качество спрямо конкуренцията на международно ниво. Надяваме се, че отличното ни представяне с толкова златни отличия ще помогне за разширяване на присъствието ни на един от най-бързоразвиващите се винени пазари, какъвто е китайския. Това е гордост не само за Katarzyna Estate, но и за българското винопроизводство като цяло. Добре е името на България да става все по разпознаваемо на световната винена карта", сподели Цветелина Николова, управляващ директор на Katarzyna Estate.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK