Реклама

Rancilio представи иновативната технология Xcelsius в партньорство с кафе Baristo

Енко Вендинг 27 април 2015, 15:39

Водещият италиански производител на професионални кафе машини Rancilio Group започва нова глава в историята на еспресото с Rancilio Classe 11 USB Xcelsius.

Външният вид на машината е вдъхновен от автомобилизма и е отличен с престижната наградата за дизайн Red Dot, 2015. Classe 11 разполага с ергономични дръжки и ръкохватки, топлоустойчив накрайник за пара Cool Touch, LED-светлини и елегантен контролен панел от закалено стъкло с изцяло сензорен интерфейс, който осигурява директен диалог с машината, прецизен онлайн мониторинг на експлоатацията й (чрез патентованото приложение Snap&Share) и възможност за излъчване на аудио и видео файлове.

Революционната система Xcelsiuis позволява настройките на машината да се персонализират в зависимост от кафения бленд и предпочитанията на клиента - чрез специални бойлери температурата на водата може да се регулира по време на екстракцията, така че в чашата да изтече оптималното еспресо.

Като доказателство за виртуозната й функционалност, Classe 11 e избрана за официална машина на италианския бариста шампионат през 2015 и 2016 година. Според официалната препоръка на производителите от Rancilio Group нейните възможностите се демонстрират изключително добре с кафе baristo Premium Bar. Ексклузивната комбинация вече е в България от официалния представител и диструбутор на марките Енко Вендинг.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK