Реклама

"Бавно" анасоново парти

Юлия Костадинова 21 август 2015, 12:32

Така както зимата ухае на канела и мандарини, по същия начин лятото и анасона вървят ръка за ръка. Или за Ракъ! 

Най-продаваната анасонова напитка в света Yeni Raki отново спечели сърцата на ценителите на този тип питиета с изискани и "бавни" партита в горещия август из ресторантите по Черноморието. 

В Созопол на 15 август, на пристанищния понтон яхтсмените от Яхт-клуб Созопол се събаха на бавно мезе, за да опитат топ бранда на компанията -  Yeni Raki Ala (тройно дестилирана от най-добрите стафидирали гроздови зърна).

На 16 август, точно след деня на Несебър, техните колеги, както и гостите на ресторант Флагман на яхтеното пристанище в античния град "забавиха своя ритъм" с деликатно ароматната, двойно дестилираната Yeni Raki - най-разпознаваемият бранд у нас.

Насладата от бавното пиене, споделено с приятели и морски мезета остави предоволни и посетителите на елегантния ресторант Мусони в Слъчнев бряг, където Tekirdag Gold (златната Текирда) погали небцата на гурманите със своята неподражаема сладост, мекота и богатство от ванилено-дъбови аромати.

И ако посланието Забавете ритъма! (Unrush Your Wolrd!) на цялостната кампания на бранда Yeni Raki, ни подготви за едно очаквано лежерно лято, то "Бавното е лукс" и "Време за нас" ни отвеждат още по-далече - там, където са истински важните неща - неприкосновеното време за себе си и споделените мигове с любимите ни хора.

Не забравяйте и инструкцията за употреба на всички продукти Yeni Raki: насладете им се спокойно и бавно с мезета, в малки чашки, като първо добавите вода, а после - лед, за да получите мекия, облачно-млечен цвят. Наздраве!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK