Реклама

Съботен брънч в Хотел Арена ди Сердика

хотел Арена ди Сердика 23 октомври 2015, 15:58

На 28 ноември 2015 г. между 11:30 и 15:30 ч. хотел "Арена ди Сердика" организира третия за сезона съботен брънч със специалитети от средиземноморската кухня.

Забележителната атмосфера на античния амфитеатър на Сердика приканва посетителите да се насладят на предварително подбраната селекция от разнообразни салати, домашна паста и италианска пица, месни ястия, морски деликатеси и различни сладки изкушения. За най-малките гости на хотела е предвидена безплатна детска анимация, така че съботното събитие да бъде посетено и от семейства с деца.

Цената на човек е 25 лв., за деца от 6 до 12 години отстъпката е 50%, а безплатно влизат децата под 5 години. Допълнителна информация за събитието, както и телефоните за резервация, могат да се открият на сайта на FPI Hotels & Resorts.

Благодарение на "Арена ди Сердика" и средиземноморския брънч, който организира, закуска, обяд, стил, уют и забавление се сливат в едно и гарантират един необикновен съботен ден.

Резиденс хотел Арена ди Сердика

ул. Будапеща 2- 4, София

тел: 0889 66 1001 | e-mail: [email protected]

www.arenadiserdica.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK