Реклама

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско готви нови кулинарни изкушения със специалното участие на Мишлен готвачa Аксел Рюдлин

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско 26 октомври 2015, 12:56

Гост-готвачът ще изненада гостите със своето ексклузивно гурме меню

От 28 октомври до 1 ноември включително, Кемпински Хотел Гранд Арена Банско ще представи ново гурме меню в средиземноморския си ресторант "Коме Прима". Гостите ще имат възможност да се насладят на подбрани гурме специалитети, приготвени от гостуващия главен готвач Аксел Рюдлин, който пристигна преди няколко дни от друг хотел на веригата- Kempinski Grand Hotel des Bains в зимния курорт Сейнт Мориц в Швейцария.

Аксел Рюдлин е германец по рождение и има близо 17 години стаж в кулинарията, трупайки опит в различни ресторанти в родната Германия и в Швейцария. Понастоящем заема позицията на главен готвач в Kempinski Grand Hotel des Bains Saint Moritz. Ръководи пет различни заведения, включително Restaurant Les Saisons, Enoteca, Sra Bua, Лоби бар и отличения с Мишлен звезда Ca d’Oro. Всички ресторанти са наградени с общо 46 точки Gault Milleu.

Шеф Рюдлин ще демонстрира своите завидни умения в приготвянето на истинско гурме меню в откритата кухня на ресторант "Коме Прима". Разнообразното меню включва различни вкусове като сьомгова пъстърва, скампи, млечно телешко контра филе и най-скъпата съставка в света- бели Алба трюфели. Специално създаденият десерт е неустоима комбинация от ароматен ананас, босилек и шоколад.

Шеф Аксел Рюдлин коментира: "Много съм щастлив, че имам възможността да бъда тук и да работя с този талантлив екип. Това е моето първо посещение в България, но със сигурност ще се върна отново. Надявам се, че гостите ще харесат менюто ми, което всъщност е кулинарно пътешествие на вкусовете, предлагани в ресторантите на хотела в Сейнт Мориц."

Изключително богатото меню определено заслужава цената си. Ресторант "Коме Прима" кани желаещите да вкусят първото по рода си гурме меню всеки ден от 12:30 до 23:00ч.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK