Реклама

Посвещаване в Истински характер

Tullamore D.E.W. 23 ноември 2015, 12:31

Tullamore D.E.W. и уиски бар Caldo бяха домакини на ексклузивна дегустационна сесия под вещото ръководство на Джон Куин – глобален посланик на Tullamore D.E.W., който, с неподражаем стил и типично ирландско чувството за хумор, представи спецификите на ирландското уиски и богатството от вкусове и аромати, скрити в един Истински характер.

За да създадеш уиски с изключителен характер, е необходим изключителен процес на производство – нещо, с което дестилерията Tullamore D.E.W. се гордее. В сърцето на легендарното ирландско уиски неслучайно е залегнало числото три: то се прави от само три естествени съставки, от три вида зърнени дестилати и три различни типа бъчви да отлежаване. Ето защо Tullamore D.E.W. е единственият в света тройно дестилиран, тройно отлежал троен уиски бленд!

Участниците в дегустационната сесия имаха възможността да опитат някои ексклузивни блендове Tullamore D.E.W., като Old Bonded Warehouse – създаден през 2012 г. в чест на новата дестилерия и който може да бъде открит и опитан само на място там, Cider Cask с приятно топъл и сладък ябълков оттенък, както и топ продукта на дестилерията – 15-годишният Trilogy, въплътил в комплексния си характер и изключително мек вкус цялото майсторство и дух на дестилерията Tullamore D.E.W.

Още за Джон Куин-Глобален посланик на Tullamore D.E.W.

Никак не е учудващо, че когато помолили Джон Куин да стане първия в света глобален посланик на Tullamore D.E.W. през март 2011 г., му отнело около секунда, за да каже "да". Неговият характерен стил, страхотно чувство за хумор, остроумие и страст към уискито го правят един от най-уважаваните уиски експерти в света и желан гост на всяка маса. С две думи – роден за тази работа. Като глобален посланик на марката, Джон има грижата не само да споделя страстта си към Tullamore D.E.W. с уиски ентусиасти по цял свят, но и да обучава в спецификите на ирландското уиски и, в частност, на Tullamore D.E.W. По-голямата част от работното си време прекарва извън Ирландия, но когато е у дома се отдава на хобитата си: голф (не му върви особено), дрънкане на китара, "когато никой не слуша" и гледане на мачове.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK