Реклама

За вкуса на избора и избора на вкус

Котлет 07 май 2016, 00:00

Софийският квартал Стрелбище се сдоби с първия магазин Котлет – градската модерна месарница. На улица Нишава №153 уютът се среща с градския начин на живот и предлага на софиянци едно по-различно място, където да решат дилемите какво да сготвят за вечеря.

Иновативната концепция за модерно излъчване на магазина предоставя възможността пред клиента да избере между трите състояния на месото – сурово, полу готово или готово. Една от най-приятните страни на новия магазин е, че не се налага да задържате дъха си, докато дойде вашия ред – няма и спомен от натрапчивите аромати на сурово месо, характерни за едновремешните квартални месарници или щандовете за месо в големите супермаркети. Това се дължи на витрините с оптимален режим на съхранение, който гарантира свежестта на изложеното месо.

Котлет има собствена свинеферма и ежедневно се доставят разнообразие от разфасовки прясно транжирано месо от специфични породи, чиито характерни технологии на хранене допринасят за свежестта на месото. Килот стек, Флинстоун стек и Специална свинска пържола са само част от разнообразното меню от атрактивни разфасовки, които се предлагат в Котлет. За да блеснете в кухнята и да се проявите като топ готвачи пред вашите близки и гости, в магазина ще ви предложат начин на приготвяне, сервиране, подходящи комбинации със сезонни продукти и подправки, правилен избор на вино.

Витрината с уникалната серия EASY предлага заготовки от сурово месо по домашни рецепти за доизпичане вкъщи. Намалява времето за приготвяне, увеличавайки това за забавление с близките. Котлет ви улеснява като в същото време не ви отнема удоволствието да извадите от фурната ароматна и вкусна вечеря. И понеже никой не вярва на маринованите меса и полуприготвените ястия, за да сте сигурни какво купувате, в Котлет избирате месото от витрината и го мариноват пред вас.

За да се чувствате наистина специални

На чело на екипа месни ентусиасти стои професионалният готвач Димитър Павлов, който е автор на всички рецепти в магазина. Котлет предлага секция ‚,Специални случаи", която съдържа екзотични и атрактивни ястия, които се приготвят в отворената кухня в магазина. Да, точно така – избирате си ястието и специално за вас то се приготвя на момента пред очите ви. Тук също имате избор – да вземете поръчката си подготвена за досготвяне вкъщи, или за много натоварните – директно изпечена и готова за консумация. Жителите на Стрелбище са с привилегията за доставка до адрес. Но само засега, очаква се съвсем скоро да обхване всички адреси, защото желаещи определено ще има.

Ако ви се иска да хапнете набързо нещо хем вкусно, хем различно

В Котлет има и топла точка – директно сготвени вкусни ястия, които може да хапнете както на място в магазина, така и да вземете за вкъщи или офиса. За любителите на сандвичите – на място ще ви сглобят сандвич по ваш вкус. А дърпаното свинско е сред най-желаните заявки.

В Котлет си имат и пушилня за месо, която работи с дървени стърготини за истински аромат и вкус, без имитиращи вещества. Технологията е за студено опушване, но по ваше желание се предлага и топло и горещо. В Котлет ухае вкусно и прятно и заради прясно изпечения хляб, който допълва менюто на вечерята. Докато чакате поръчката си, може да изберете бутилка вино, сос, зехтин или да направите подарък на себе си или близките си с някой от интересните аксесоари към готвенето, предлагани в магазина.

След успешния им старт, пожелаваме на Котлет скоро да се появят на още места в София.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK