DEVIN Air с престижно отличие от Superior Taste Awards

DEVIN 01 юни 2016, 13:32

Новата минерална газирана вода DEVIN Air бе наградена с престижно отличие от тазгодишното издание на международния конкурс Superior Taste Awards, проведен в Брюксел. Новата DEVIN Air получи отличие в категория "Напитки", както и признанието на MICHELIN-отличени сомелиери и майстор-готвачи от цял свят.

DEVIN Air бе единствената минерална газирана вода от България, включена в селекцията на Superior Taste Awards. Тя спечели блестящи отзиви от журито на конкурса и бе отличена сред множество други марки в световен мащаб благодарение на уникалната си формула.

Газираната минерална вода DEVIN Air е разработена с помощта на майстор-готвач Виктор Ангелов и водещи сомелиери, за да бъде идеалното допълнение към всяко меню. Сомелиерите препоръчват дегустацията и консумацията на вино и храни да се придружават именно от газирана вода с фина, мека и естествена газировка, каквато е DEVIN Air. Тази напитка освежава усещанията от всяка следваща глътка и подчертава вкуса на продуктите, с които се консумира.

Конкурсът Superior Taste Awards се организира от Международния институт по вкус и качество, базиран в Брюксел. Целта на организацията е да отличи най-добрите и качествени постижения в областта на хранителните продукти и напитки в света. Повече информация за конкурса, журито и отличените продукти е достъпна на адрес.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK