Реклама

Вълнуващи летни преживявания в Премиер!

Premier Luxury Mountain Resort 26 юли 2016, 16:49

Пикът на лятото е на една ръка разстояние и Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт с гордост представя най-вълнуващите си сезонни активности и забавления! Непременно посетете Банско през лятото и Ви гарантираме, че ще си прекарате страхотно!

Като начало се пригответе за невероятно парти – BBQ PARTY-TEX MEX! Заповядайте в Премиер всяка събота от 18.00 часа, за да опитате най-вкусната BBQ-TEX MEX кухня и да се насладите на вълнуващи вкусове! Нека се срещнем в градината на известния ресторант Амброзия под звуците на релаксираща грууви музика.

И това не е всичко – тук имате възможност да се порадвате на лятото в най-модния басейн в района! Казват, че живот без купони е като година без лято! В Премиер споделяме тази мисъл и за да освежим лятната Ви ваканция, Ви каним да се присъедините към забавното лятно парти около открития ни басейн! Всяка неделя от 15.00 до 19.00 часа страхотната музика и компанията на нашия екип от аниматори Ви гарантират неповторими мигове! Заповядайте и се забавлявайте с нас! Важно е да знаете, че за да се насладят на партито, всички наши гости ще могат да се възползват от късно напускане до 20:00 часа!

Купоните край нашия басейн ще се помнят дълго! Хайде да се разхладим!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK