Реклама

Качествени и иновативни – шатрите Mastertent предлагат реклама, удобство и комфорт

Райт Рентал 15 септември 2016, 15:26

Сезонът на събитията тече в пълна сила, а от скоро на пазара се предлагат и изключително иноватвните шатри Мастъртент. Те се предлагат от Райт Рентал – компанията за специални събития, които в продуктовия си каталог имат всичко от А до Я за организиране на събития. От компанията отчитат, че през изминалото лято шатрите Мастъртент са били предпочетени от останалите видове в портфолиото им заради лесното сглобяване, бързото обслужване и възможността да се брандират. Предпочетени са за фестивали, концерти, спортни състезания, изложения, рекламни щандове и дори и сватби.

Освен това брандът развива и дейност в областта на социалното предприемачество – безвъзмездното подпомагане на общественозначими каузи и начинания. В наскоро провелия се мултижанров фестивал за градска култура "София Диша", на който бяха партньор, шатрите Мастъртент дадоха подслон на фондация "За нашите деца" и фондация "Дечица" за популяризиране на дейността им чрез различни активности. Екипът на Райт Рентал е на мнение, че подпомагането на спортните активности, повишаването на благотворителността и популяризирането на активностите в областта на културата ще допринесе за по-здравословен живот, изпълнен с повече радости. След като през лятото партнира на A to Jazz, Роженския събор, Ирин Пирин, Wrong Fest, Фестивал на здравето в Южния парк и автомобилни състезания за купа Дракон, Мастъртент ще се присъедини и към предстоящите "Толе-фест" (17 и 18 септември) и "Софийски маратон" (9 октомври).

Шатрите Мастъртент са новост за българския пазар и се предлагат в удобен сак, който позволява лесното им пренасяне, а в комплекта са включени всички механизми и не се изисква носене на допълнителен инструментариум за сглобяването им. Шатрите Мастъртент се сглобяват изключително бързо – за една минута, като по този начин дават възможност за започване на работа веднага. Също така те са с доказана безопасност и допълнителни екстри за оптимално удобство. Сертифицирани са по всички европейски изисквания, TUV и ISO, а също така са ветро-, водо - и пожароустойчиви. Уникалната свързваща система е патентована, като цялата конструкция е изработена от алуминий, за да гарантира здравина и запазване на формата.

Това са единствените шатри на българския пазар, които предлагат креативни идеи и отпечатване на уникална рекламна визия по стените и покрива, както и да се добавят рекламни флагове. Освен това може да се избира и от различни цветове на тентата и на рамката. От Facebook страницата на Райт Рентал можете да черпите различни идеи за приложението на шатрите при организиране на събитие, а повече за шатри Мастъртент можете да прочететеи да гледате как се сглобяват ТУК!

Райт Рентал е официален представител на Мастъртент за България, но освен това те предлагат и други видове и размери шатри, както и огромен избор от допълнително оборудване. Ако ви предстои да организирате събитие, свържете се още сега с тях. Разгледайте продуктовия каталог на фирмата, какти и пълната брошура на шатри Мастъртент на сайта на Райт Рентал.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK