Реклама

Zornitza Family Estate

Zornitza Family Estate 15 май 2017, 10:47

Добре дошли в Zornitza Family Estate. Едно по-различно място, в което може да наградите сетивата си и да се заредите с нови сили и мечти.
Разбирате го още щом влезете в каменната сграда на рецепцията, където ви предлагат питие за "добре дошли" и нещо за хапване. Оттам покрай изобилието от цветя, маслинови дървета и топъл външен басейн ви отвеждат към една от шестте разкошни вили. Гледката към околните лозови масиви и планински върхове е естественият фон на сградите от камък и дърво. Терасите са с големина на двор, с шезлонги и всичко необходимо за уединен релакс. Добавете към това наистина професионално подготвен персонал във всеки етап от престоя ви и незабравимото преживяване е гарантирано. През всичките изумително красиви четири сезона в имение "Зорница".

Дегустационната зала в ресторанта на семейно имение Zornitza Family Estate е спирка и на "Бакхус Вино Ден".
Менюто ни е разработено, за да ви донесе едно изключително кулинарно преживяване в компанията на селекция български и чуждестранни вина и незабравими вкусове и аромати. Предлагаме вино на чаша с Coravin за истинските ценители.

За любителите на разходките сред природата пролетта е най-подходящото време за изследване на маршрутите в околността. Можете да избирате между винени дегустации в някоя от съседните винарни, кратко пътешествие до Роженския манастир, Рупите, село Златолист или назад в историята до Мелник, който е само на 5 км.

Zornitza Family Estate е част от събитието "Бакхус вино ден" - един незабравим ден в Мелник с хубаво вино и вкусна храна. Денят се допълва от урок по лозарство, разходка по пътя на виното и дегустация на колекционерско вино. Вижте повече >

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK