Реклама

Премиум ядки Rois за всеки бар и минибар

Rois 01 март 2018, 13:38


Заредете минибара с вкус и настроение - специална оферта към хотелиери и ресторантьори. Виктория Нутс - най-големият производител на гарнирани и овкусени ядки, представя нова серия мини опаковки Rois, подходящи за зареждане на минибар и бар

Rois е сред най-популярните марки пакетирани ядки в България. Иновативни продукти по уникални рецепти за овкусяване и дражиране на ядки и сушени плодове са неустоимото предложение на бранда.

Виктория Нутс доставя и преработва качествени ядки и сушени плодове от най-добрите райони в България и целия свят. С постоянство и нововъведения, компанията обогатява портфолиото на Rois като развива кулинария в ядките и предлага продукти с все по-голяма потребителска стойност на конкурентни цени.
Брандът ROIS се отличава сред конкуренцията с постоянството в иновативните си решения и прилагането на световните тенденции в производството и търговията с ядки, сушени плодове и производни продукти.

Освен традиционните сурови и печени ядки и сушени плодове, производителят предлага богато разнообразие от овкусени ядки и миксове, премиум продукти като пушен бадем, печени бирен фъстък в четири вкусови вариации, шоколадови дражета като ягода в бял шоколад, малина в млечен шоколад, череша в черен шоколад, пекан в млечен шоколад, ядки в шоколад, корнфлейкс в шоколад, червена боровинка в йогурт и други.

★ Подходящи за всяко питие във всеки минибар и бар.
★ Приготвени от специално подбрани плодове и ядки, по уникални рецепти на овкусяване и специални технологии на дражиране.
★ Поднесени в мини опаковка за удобно съхранение. Можете да ги изложите и върху бутилка.

Очаквано вкусно и неочаквано интересно, в модерна опаковка и на справедлива цена - това са стандартите, с които Rois стана лидерът, който формира тенденциите на пазара като вкус, стил, стандарт и заслужено бе отличен като Superbrand - символ на качество, надеждност и уникалност.

За повече информация и данни за контакт, моля посетете www.rois.bg.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK