Реклама

Плащанията с карта - вече в менюто на всеки добър ресторант

myPOS 22 юни 2018, 00:00

Интересно и вкусно меню, неповторима атмосфера и безупречно обслужване. Може би това са най-важните съставки за успешен ресторантьорски бизнес.

Но в 21-ви век, когато новите технологии завладяват ежедневието ни, определено бихме добавили още една тайна съставка – приемане на плащания с карта.

Все повече хора предпочитат удобството на плащанията с карта, не само когато пазаруват, но и когато посещават любимия си ресторант, или се отбиват за кафе сутрин по път за работа. Все по-често чуваме и задаваме въпроса "Мога ли да платя с карта?", защото е бързо, лесно, а и не винаги носим достатъчно пари в брой. За да гарантира успеха си и да спечели лоялността на клиентите, всеки бизнес трябва да може дa отговори на тези очаквания.

Истината е, че съвсем доскоро приемането на картови плащания в България бе съпроводено с различни пречки и значителни разходи, които възпрепятстваха бизнесите. За тях картовите плащания и ПОС терминалите бяха по-скоро лукс или излишно главоболие, свързано с много изисквания и документация.

За щастие, дигиталните технологии променят не само вкусовете и предпочитанията на потребителите, но са предпоставка за създаването на иновативни решения, които откриват нови възможности пред малкия и средния бизнес като цяло, и ресторантьорския в частност. Такъв тип решения допринасят за безупречното обслужване, уникалното преживяване на клиентите и успеха на един ресторантьорски бизнес.
Такова решение, което наскоро навлезе на българския пазара, е myPOS.

myPOS дава възможност на всеки малък и среден бизнес, включително ресторант, кафене или бар, да приема плащания с дебитни, кредитни карти и дори смартфони. Без месечни и годишни такси, и без договори.

За тези, които не са имали удоволствието да се запознаят с решението, е важно да отбележим, че myPOS не е просто ПОС терминал. Всъщност, бизнесите получават редица други решения и предимства на цената на един ПОС терминал, започващ само от 29 лв.*.

Те получават безплатна онлайн бизнес сметка, която консолидира всички парични средства от обработени плащания. Обикновено това отнема от 3 до 5 работни дни, а с myPOS се случва в рамките на секунди, след като клиентът плати. Така собствениците разполагат с всичките си средства веднага и имат по-голям контрол върху паричните си наличности и ежедневните си разходи.

Освен това, с myPOS могат да се приемат плащания не само в България, но и навсякъде в Европа. Всеки ПОС терминал работи с безплатна СИМ карта, която прави приемането на плащания възможно, независимо дали сте на кулинарно изложение някъде в Европа или на събитие като Sofia StrEAT fest.

Терминалите разполагат и с функционалности като ПОС бакшиш и Мулти-оператор, които позволяват на няколко човека да работят с един и същ терминал и да приемат бакшиши от клиентите. И това е само началото, тъй като от myPOS непрестанно изненадват с нови услуги.

Лесна рецепта за картови плащания
Изберете си и поръчайте ПОС терминал тук
Регистрирайте се на www.myPOS.bg
Добавете картови плащания в менюто си и очаровайте клиентите

А ако искате да получите съвети и насоки "от кухнята", посетете магазина на myPOS в София, който се намира на бул. Джеймс Баучер 76А, Хил Тауър, ж.к. Лозенец.

/*Валидна за ограничен период, без ДДС/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK