Реклама

Flip Light - единствените сгъваеми и светещи супер леки, промо маси

Flip Light 08 април 2019, 10:33

ИНОВАЦИИТЕ, КОИТО ОСВЕТЯВАТ С ЛЕКОТА БИЗНЕСА ВИ

Flip Light са единствените сгъваеми и светещи супер леки промо маси и са разработени от българи.

I DO ADV е на пазара вече 22 години. Кое задържа една компания в бизнеса толкова време ? Kое я прави успешна?

Това са иновациите и стремежът за развитие. След толкова години натрупан опит в работата с клиенти, от агенцията са убедени, че правилният начин на работа e качественото обслужване на клиентите и предлагането на цялостни решения за рекламните им кампании, съобразени с техните бюджети.


И то не просто решения, а нестандартни, но работещи решения, които се отличават с иновативен подход и запомняща се визия. Независимо от естеството на продуктите (интериорни знаци, екстериорна реклама, дисплеи, печатни материали, корпоративни подаръци), от I DO ADV подхождат индивидуално към всеки един проект и гарантират атрактивна визия, качествена изработка и точен срок.


Попитахме Вероника Боева, Търговски директор и съсобственик на I DO ADV, как взимат решенията за развитие в компанията и как избират точния момент за това.

ВЕРОНИКА: Ние инвестираме в 2 основни направления – първо по важност са качествените кадри, които професионално да се грижат всеки клиент да получи индивидуално обслужване и консултация. На второ място е закупуване на нови машини, нужни за изработка на все по-отличими рекламни продукти. Разполагаме със собствена производствена база и печатници, на които ежегодно обновяваме технологичния парк.
Ние сме специализирани в създаването на нестандартни рекламни решения, които продават. Дизайнерите ни са с изключителен усет към детайла и при създаването на ново изделие винаги проучват адекватно конкурентните брандове, за да създадат визия, която да грабва и да се отличава.

Знанията и опитът им позволяват да използват в разработките си комбинация от материали и технологии по възможно най-оптимален начин, а в проектите съчетават оригинална идея, с иновации и спецификата на комуникирания бранд.

Какво ви мотивира да разработвате и да създавате нови продукти?

ВЕРОНИКА: Пазарът и клиентите ни провокираха да разработим един особено специален за нас продукт - Flip Light – промо модули за събития и промоции. Кое е различното при тях?

Това са единствените светещи модули в света, които са сгъваеми, компактни, лесно преносими в специални куфари, и не на последно място - със сменяема визия.
Икономически по-изгодно е направената инвестиция да се използва за различни брандове. Продуктите са леки и лесни за сглобяване – изискват само 2-3 движения, което улеснява работата на промо екипите.
Серията елементи включва промо маса, катедра, тотем, витрина и туба. За всеки бизнес е много важно да не спира да се развива и ние напълно изповядваме тази политика. Така подходихме и с Flip Light.
От няколко месеца имаме опция да светят на батерии, което ги прави подходящи и за събития на открито и на места, недостъпни до електрическо захранване. Flip Light продуктите са подходящи както за корпоративни мероприятия, така и при организиране на лични поводи и събития. Намират широко приложение при дегустации в търговски обекти и нощни заведения, изложения и семинари, организирани фирмени мероприятия.

Каква все пак е основната ви дейност?

ВЕРОНИКА: В основната ни дейност е силно застъпен интериорният дизайн и екстериорното брандиране на обекти. Международни компании ни доверяват цялостното вътрешно оформление на офисите и сградите си – от графичната визуализация и 3D проектиране, през вътрешната организация на пространството и интериорен дизайн, до осигуряването на всички екстериорни и интериорни знаци, подходяща мебелировка, осветление и озеленяване. Резултатът е модерно излъчване, функционален дизайн и приятна обстановка. Също работим по брандирането на клоновите мрежи на банки и магазини в национален мащаб. Важно е да отбележим, че всички проекти са от конкурси, спечелени с отлични идеи и конкурентни условия на изработка и доставка.


Във всеки един проект се поставяме на мястото на клиента, за да видим ситуацията от неговата гледна точка, да оценим слабите и силните страни и да предвидим евентуалните рискове. Често търсенето на клиентите не е съобразено с обективни бъдещи проблеми и тук идва нашата роля – да съветваме и насочваме, така че инвестицията да е добра в дългосрочен план.

Друга основна дейност на компанията ни е разработването на POS материали с разнообразна специфика и технология на производство. Производствената ни база е оборудвана с машини за обработка на различни видове материали - дърво, метал, плексиглас, месинг, кожа, картон и други, което ни позволява разработване и изпълнение на уникални продукти, които да грабват вниманието на потребителя в мястото на продажба.
Изградили сме и много надеждни търговски отношения с международни партньори за директен внос на сувенири и корпоративни подаръци.

От генериране на идеята до създаването на крайния продукт, ние сме до вас на всеки един етап.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK