С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Акцент

  • Тримата от "Саса"

    Любомир Бояджиев
    снимки: Драгомир Матеев, Николай Камбуров 23 Юни 2008, 13:23

    Представяме ви трима млади готвачи, коите вече накараха кулинарните среди в България да заговорят за тях. Тепърва всеки един от тях ще показва на какво е способен, но заедно показаха, че са невероятен екип.

    Share Tweet Pin it Share
  • Зеленчуци от морските дълбини

    Людмил Хайдутов
    снимки: БАкхус 21 Април 2008, 15:44

    Освен различните риби, мекотели, ракообразни и други морски твари, основни продукти в страните от Източна Азия са водораслите. Всяка година в Китай се консумират над 8 милиона тона от тях, а японците за същото време използват поне 9 милиарда листа нори, за да завиват с тях суши. При все че естествените морски ресурси изглеждат неизчерпаеми, азиатците благоразумно, и то още през ХVІІ век, са започнали да разработват начини за култивирането на онези видове водорасли, които ги вълнуват кулинарно.

    Share Tweet Pin it Share
  • California Dreamin’

    Яна Петкова
    снимки: Емил Коралов 16 Април 2008, 14:24

    Виното е неизчерпаема тема и е хубаво човек да има конкретна цел, когато посещава винена област. Иначе е голяма опасността да се попадне във "виновъртежа" на непрекъснато, безцелно и уморително трамбоване от изба на изба и дегустиране на всякакъв тип и класа вина. Това, което ме интересуваше при последното ми посещение, беше сравнителният винен анализ "САЩ - Европа" и дали изобщо въпросът "Кой се справя по-добре с крайната цел да продава добри вина на доволни клиенти?" може да има еднозначен отговор.

    Share Tweet Pin it Share
  • Световното вино под покрива на Palais Coburg

    Яна Петкова
    26 Март 2008, 20:57

    Австрийската столица и българската история не са чужди една на друга. Дали заради династията Кобург, заради най-близкото по географски признак място, което българинът свързва с красивото и луксозното или заради дългите години, през които бяхме убедени, че "австрийците са построили социализма", но е факт, че повечето от нас се чувстват във Виена по-комфортно, отколкото в Париж.

    Share Tweet Pin it Share
  • Памид - една забравена традиция

    Юлия Костадинова
    01 Декември 2007, 09:41

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »